Her er de hotte søgeord på Google

Med værktøjet Google Insights er det let at se, hvad vi danskere søger på - både når det gælder billeder, nyheder og almindelige web-søgninger. Se her hvad danskernes foretrukne søgeord er.

Hvad er danskerne på jagt efter i øjeblikket, når de hamrer søgeknappen i bund på Google?

Det svar kan du få ved at klikke dig ind på Google Insights. Her har Google gjort det muligt at se, hvad de mest populære søgeord er. Som noget nyt er det også muligt at finde ud af, hvilke ord vi bruger til billed- og nyhedsssøgning.

Vi har set på danske søgninger fra de seneste 30 dage, men Google Insights har mulighed for at give dig talmateriale over alt fra en uge til et år.

Top ti over mest brugte søgeord

1. Facebook
2. YouTube
3. af
4. Google
5. Danmark
6. Krak
7. tv
8. spil
9. skat
10. translate (oversæt)
Se listen her.

Top ti over mest brugte ord til billedsøgning:
1. logo
2. flag
3. wallpaper
4. billeder
5. tattoo
6. love
7. danmark
8. piger
9. hunde
10. nokia
Se listen her.

Som en ekstra lille bonus kan Google Insights også bruges til at vise søgninger på meget lokalt niveau. Du har eksempelvis mulighed for at se, hvad folk i Sønderjylland søger på, og du kan endda vælge at tilføje en kategori som "internet". Her var det populæreste søgeord gratisspil.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere