Sig det med web-postkort

Denne artikel stammer fra det trykte Computerworlds arkiv. Artiklen blev publiceret den Computerworld d. 8. februar 2002.


VALENTINSDAG. Måske er du for sent ude, eller også er du bare en fedthas. Uanset årsagen, så er der rig mulighed for at komme gratis om ved afsendelsen af et vaskeægte valentinskort til den udkårne som stadig kan nå at ankomme på dagen, selv om du først husker det kl. 23:45 den 14. februar. Du skal bare finde den type kort, der bedst udtrykker din egen og bedst taler til den udkårnes personlighed.

Den usmagelige
Danskerne har det jo med at komme til kort over for eksempelvis vores sydeuropæiske medborgere, når det gælder evnen til at udtrykke os romantisk. Plat - det er mere vores stil, og et fremragende eksempel på det man måske lident eufemistisk kunne betegne "lige-på-og-hårdt" webkortet kan man finde på kondom-producenten Easys websted: Hvordan var det i går? Samme sted kan man dog også give et mere opfindsomt gavekort til en hed aften.
http://www.easy.ac/dk/vykort/index.asp

Den gammeldaws
Længe før e-mail og glittede tryksager i postkassen var det god skik og tone at sende gammeldags postkort. Omkring århundredeskiftet var kortene i modsætning til mange af tidens kiksede vittigheds- og tegneserie-formater nemlig små kunstværker, og de er meget eftertragtede samlerobjekter i dag. About.com har samlet et udvalg af de flotteste viktorianske kort til virtuel postgang.
http://honeymoons.about.com/library/
postcards/blvalcards5.htm

Den utraditionelle
På Guleroden.dk kan man betale for at få sendt en gave ud, men der er også mulighed for at sende et gratis postkort. Og udvalget er mildest talt varieret, hvis du da ikke bare vil tage et rødt bankende hjerte, hvad webstedet da også byder på. Send for eksempel en farverig collage af engelsk lakrids til den slikmundede, en samling piller til den neurotiske, eller måske et spejlæg og to pølser tilÉøhÉden patriotiske?
http://www.guleroden.dk/postkort.asp

Den kvalme
Her er det sværeste faktisk bare at vælge, for nettet formentlig bugner med valentinskort overstrøet med bamser, hjerter, og engle i kluntet animation - helst alle på Èn gang. Så er den udkårne typen, der langt ud over puberteten stadig har sengen plastret til med krammedyr og går hun eller han i svime over storøjede dyrebørn, så gå glad til et af de følgende websteder.
http://www.123greetings.com/
http://www.aaapostcards.com/
http://loveusa.com/cards/index1.htm

Den erotiske
Sensuelle billeder og lidenskabelige positurer kan man finde på Lust Universe "love letter"-siden, der opfordrer til at sende en kærlighedshilsen i eller uden for valentinsæsonen. Hvis man ikke ligefrem selv måler sig med den danske kærlighedsdigter Emil Aarestrup, kan man vælge et citat fra enten Henry Miller eller Kama Sutraen til at fyre op under den udkårne. Kortet kan man sende gratis, men skal der en gave til, er webbutikkens valentinsguide fyldt med pikante forslag.
www.lustuniverse.com




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere