Vind hurtigt trådløst netværk her

En heldig læser her på pcworld.dk kan om kort tid sætte turbo på sit trådløse netværk. Det kan være dig, for i forbindelse med vores halvårlige tilfredshedsmåling på pcworld.dk er der en trådløs 802.11n-baseret netværkspakke fra D-Link på spil.

Deltager du i pcworld.dk’s halvårlige tilfredshedsmåling, hjælper du ikke bare med at gøre pcworld.dk bedre, men du kan også vinde en god og hurtig trådløs netværkspakke.

Alt du skal gøre er at klikke på linket nedenfor og besvare 10 nemme spørgsmål omkring dine oplevelser på pcworld.dk. Dine svar indgår i vores arbejde med at gøre pcworld.dk bedre. I undersøgelsen spørger vi blandt andet til din vurdering af de to nye sektioner: Hardware Watch og Pristjek.

Vi trækker lod mellem alle besvarede spørgeskemaer om den trådløse netværkpakke fra D-Link, kaldet DKT-400.

Pakken består af en DIR-615 Wireless N-router og en DWA-140 USB 2.0 Wireless N-miniadapter. Der er tale om trådløst netværk baseret på den nye hurtige 802.11n standard, som ikke alene er hurtigere, men som også rækker længere.

Du kan deltage i konkurrencen om D-Link DKT-400 ved at besvare 10 nemme spørgsmål her.

Konkurrencen løber frem til tirsdag den 13. maj klokken 12.00. Vinderen får direkte besked. Du kan kun deltage én gang - og vi forbeholder os retten til at trække en anden vinder ved misbrug.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere