Det gik du glip af i efterårsferien

Det er ikke altid lige oplagt at sidde foran pc’en, specielt når ferien og familien trækker i dig. Her er de bedste historier fra pcworld.dk, som du missede i ferien.

Efteråret betyder for de fleste et gensyn med forårets snue. Men det er ikke kun dig, der kan få virus, også din pc er i farezonen.

Derfor er det oplagt at bruge lidt tid på at finde den bedste antivirus i pcworld.dk’s test af fem gratis antivirus. Du kan finde den store test lige her.

Gratis kontorprogrammer

Gratis er også de seks alternativer til Microsoft Office, som pcworld.dk’s Benjamin Rasmussen har fundet frem i ferien. Så er Office for dyrt, eller ønsker du dig bare nye funktioner på kontoret, er det her du skal klikke.

Pist væk og borte

En ny funktion er også, hvad SuperShredder tilbyder. Når man beder SuperShredder om at slette en fil, bliver filens indhold først forvansket i en grad, der gør den fuldstændig ubrugelig.

Derefter overskrives harddisken med 0'er, og til sidst slettes filen på normal vis, så harddiskens filtabel ikke kender til, at filen har eksisteret. Læs mere om programmet og hvordan du downloader det lige her.

Hvad er det iPhone kan?

Apples iPhone er måske årets mest omtalte elektronikprodukt. Er du stadig i tvivl om, hvad det egentligt er, som iPod-telefonen kan, så viste vi i ferien en kort video, som burde gøre dig meget klogere. Bare husk, at iPhone kun er til udvortes brug – for ifølge Greenpeace er indersiden og høretelefonerne fyldt med grimme kemikalier.

Dell’s traktorslider

Dell har lidt problemer med privatsalget for øjeblikket, men det kan ikke skygge for, at deres matsorte Vostro-serie er af god kvalitet. Vi udgav testen i efterårsferien, men synes den fortjener at blive set af flere – så nu kan du læse den lige her.

Få fremkaldt 100 fotos

Har du fyldt hukommelseskortet i efterårsferien, er det måske tid til at få fremkaldt nogle af billederne. Husk at pcworld.dk's aftale med Pixum kan sikre dig 100 gratis fotos. Klik her for at læse mere om den mulighed.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere