Undskyld, nu gør vi det godt igen

Har du syntes, at vores nyhedsbrev har hængt for meget fast i 90’erne, så har du helt ret. Fra og med i dag gør vi skaden god igen med et mere brugervenligt og spritnyt design.

Mens resten af pcworld.dk langsomt er blevet tilpasset brugernes behov, har pcworld.dk’s nyhedsbrev stået stille de seneste år.

Det er der fra og med i dag rettet op på. For i dag afsløres det nye design over for de knapt 15.200 modtagere af det daglige nyhedsbrev.

Resultatet er et design, som vi på redaktionen ikke vil tøve med at kalde lækkert, samt et langt bedre overblik over dagens aktuelle artikler. Samtidig har vi også fået plads til at vise de mest læste artikler samt de seneste videoer, test, anmeldelser og downloads.

Her til højre kan du se, hvordan nyhedsbrevet, som udkommer alle hverdage klokken 14, ser ud.

Hvis dit nyhedsbrev ser underligt ud, når du modtager det i dag, skal du sandsynligvis først godkende at modtage billeder i dine e-mails fra os. Derefter kan du nyde det nye design.

Har du problemer med det nye nyhedsbrev så tøv ikke med at skrive til redaktionen@pcworld.dk

Modtager du ikke allerede vores nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig lige her. Du kan altid nemt framelde dig igen - og vi udleverer under ingen omstændigheder din e-mail til andre.

*OPDATERING*

Intet går så nemt som man gerne vil have det. I første udgave at det nye nyhedsbrev mangler der artíkler i "Mest læste", seneste video i nederste venstre hjørne og download-sektionen nederst til højre er heller ikke helt med endnu.

Vi arbejder på at få det til at være helt rigtigt - i mellemtiden: Undskyld, undskyld.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere