Heldige Mark vandt den bærbare

Vinderne i PC Worlds store julekonkurrence er fundet. Den bærbare Lenovo løb Mark Namensen med. En heldig rad, som nu sender sin gamle HP-computer på pension.

Præmierne fra PC Worlds store julekonkurrencen er sendt ud til de heldige vindere, og PC World tog personligt ud for at overrække en af hovedpræmierne, en bærbar Lenovo 3000 N100, til 32-årige Mark Namensen fra Lyngby.

Hans navn blev trukket ud blandt over 4.500 besvarelser, som var indløbet i kampen om at vinde den bærbare.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at rode med computeren, så nu ryger min tre år gamle bærbare HP på pension, fortæller en glad Mark Namensen, der fik overrakt sin nye computer af PC Worlds chefredaktør.

Pensionisttilværelsen får HP'en lov at opleve hos Marks søster, som har for vane at arve hans gamle computere.

Har før haft heldet med sig

Mark Namensen deltog i lodtrækningen om flere af de 24 præmier, som var på højkant i PC Worlds julekonkurrence, og han er bestemt ikke utilfreds med at løbe af med den bærbare Lenovo.

Måske var det ikke så mærkeligt, at det netop blev ham, der fik en af de store præmier i hus. Han er nemlig en heldig rad.

For et år siden vandt han et gavekort i en julekonkurrence hos BRF Kredit, og han har også vundet en intern konkurrence hos Realkredit Danmark, hvor han arbejder som afdelingschef:

- Når nu jeg lægger det hele sammen, kan jeg godt se, at jeg har været lidt heldig, smiler Mark Namensen.

Måske skulle han overveje at begynde at spille lotto.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere