DR klar med ny tv-kanal på nettet

Med en ny tv-kanal på nettet bliver endnu flere af DR’s tv-programmer tilgængelige online. Kanalen fyldes med mere end 300 forskellige udsendelser fra DR1 og DR2.

"Dr.dk tv" er navnet på den nye internet tv-kanal, som DR har premiere på i morgen torsdag.

Her vil være adgang til 300 forskellige udsendelser fra DR1 og DR2, og DR lover, at billedkvaliteten bliver højere end tidligere udsendelser vist via nettet.

Det skal således være pæne, levende billeder, selv hvis man sætter tv-programmet til at blive vist i fuld skærm på computeren.

Udsendelserne kan ses med en ny on demand player, og på den måde gør det ikke noget, at man gik glip af fredagens satire-aften på DR2 og glemte at sætte harddiskoptageren eller videoen til at optage.

Via afspilleren kan man nemlig vælge at se DR's programmer via computeren, når man selv har tid.

"Dr.dk tv" bliver tilgængelig via forsiden på dr.dk og tilbyder én samlet indgang til alle DR's programmer på nettet.

En enkel og overskuelig browser giver overblik over de enkelte programmer, som er inddelt i klip. Man kan derfor vælge enten at se hele programmet, eller at se lige præcis det indslag man gik glip af.

Programmerne er derudover også inddelt i temaer, således at brugerne nemmere kan finde det, de interesserer sig for. Eksempelvis Unge, Satire, Forbrug, Dokumentar eller Undervisning.

Der vil også være en oversigt over den seneste uges programmer, ligesom der vil være en særskilt kategori til Nyheder, så man på den måde altid kan se de seneste udgaver af TV-Avisen, Sportnyt og Deadline.

De mange programmer vil dog kun være tilgængelige på nettet i fire uger fra første udsendelsesdato.

I dag sender DR i øvrigt flere af sine udsendelser som video-podcast. Det kan du læse mere om her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere