DK får fjerdeplads til EM i cybersikkerhed:"Danmark har vist vi stadig kan gnubbe skuldre med de allerstørste"

Fremtidens flyvetur i ren luksus

Glem alt om begrænset benplads og hjemmelavet madpakke. Fremtidens flyveture kommer til at foregår i luksus omgivet af elektronik.

Lavprisflyselskaberne har længe lokket med billige priser, hvis man er villig til at sidde som en flok burhøns og selv slæbe sin egen madpakke med på flyveturen.

Men i fremtiden bliver det i stigende grad komfort og adgang til elektronisk udstyr, som bliver et konkurrenceparameter. I hvert fald hvis man skal tro Airline Interior Expo.

På udstillingen, der netop har fundet sted i Hamburg, kunne de besøgende få et indtryk af, hvordan passagerer i fremtiden vil opleve flyveturen.

Og ifølge News.com er det især elektronik og luksusomgivelser, som skal få os til at betale mere for at komme op i de højere luftlag.

Contour Premium Aircraft Seating er eksempelvis klar med et særligt sæde designet til folk, der rejser på business class.

Det kan lægges ned, hvis man gerne vil have en lur, og sædet kan også give en gang massage til den travle og stressede forretningsmand.

Sædet er naturligvis udstyret med stik, så man kan tilkoble sine elektroniske dimser, og dermed arbejde løs på den bærbare eller lade MP3-afspilleren op.

På udstillingen blev Digecors DigeplayerXT også fremvist, og den kan passagerne i fremtiden låne under flyveturen. Medieafspilleren er udstyret med otte tommer TFT-skærm, en 60 gigabyte harddisk og (naturligvis) en kreditkortlæser.

Der er også tilslutningsmulighed for høretelefoner, så de øvrige passagerer ikke bliver generet af lyden fra spil eller film. Indholdet kan hentes trådløst ind på medieafspilleren, da den understøtter WiFi.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere