Maconomy indgår vigtig europæisk aftale

Maconomy bliver langt mere synlig for de store virksomheder i Europa med en ny partneraftale med konsulenthuset PwC Consulting i Holland ? en del af PricewaterhouseCoopers. Det siger chefen i Maconomy, Per Tejs Knudsen, der ser det som udmøntningen af firmaets offensive strategi.

Et halvt års bejlen til den hollandske konsulentdel af PricewaterhouseCoopers, PwC Consulting, har båret frugt for det danske softwarehus Maconomy. Det kan med administrerende direktør Per Tejs Knudsen i spidsen glæde sig over en partneraftale med PwC Consulting, som potentielt åbner dørene til en række store europæiske virksomheder.

PwC Consulting har etableret den første Maconomy-baserede konsulentpraksis efter at have testet det danske selskabs software i efteråret. Nu kan PwC-konsulenterne så gå ud og anbefale Maconomys løsninger til virksomheder i Benelux-landene og Tyskland.

- Det er en vigtig aftale for os. Vi har et kontor i Tyskland med et par ansatte og et tilsvarende i Holland med en halv snes personer, så vi er små. PwC?s 1.500 konsulenter har et bredt netværk af virksomhedskunder, som de kan anbefale os overfor, forklarer Per Tejs Knudsen overfor Computerworld Online, og han kalder derfor aftalen en væsentlig styrkelse af Maconomy i Europa.

Strategiskifte giver bonus

Inden for de seneste par måneder har Maconomy tegnet flere aftaler med store internationale firmaer. Det gælder den amerikanske elektronikkoncern, AVNET, og det internationale reklamebureau Leo Burnett.

Det er den konkrete udmøntning af Maconomys bebudede strategiskift fra foråret 2001, hvor selskabet proklamerede, at nu gik det målrettet efter de allerstørste virksomheder.

- Det er selvfølgelig en risci strategi at melde ud, og jeg tror da, at aktien har fået en del tæsk på baggrund af den melding. ?Ah, kan de det??, er der givet blevet spurgt. Men jeg vil da mene, at aftalerne er affødt af vores beslutning for ni måneder tilbage. Selvfølgelig kan man da sige, at det er held, men det skal jeg ikke afgøre, siger Per Tejs Knudsen.

Maconomy er gået efter at få kendte virksomheder som kunder, fordi de fungerer som det bedste visitkort, når selskabet skal ud og markere sig på verdensmarkedet.

- På den led er vi også glade for, at vi har fået PwC Consulting som partner, noterer Per Tejs Knudsen.

Relevante links:
Følg Maconomy på Fondsbørsen her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere