Prøv Internet Explorer 7

Microsoft har frigivet en offentlig betaversion af Internet Explorer 7, og den kan hentes her.

Indhold

Der har været mange spekulationer om, hvornår Internet Explorer 7 kommer på gaden.

Nu har Microsoft frigivet en offentlig betaversion af browseren, så man kan få en fornemmelse af, hvad programmet er i stand til.

En af de nye funktioner er visning af RSS-feed, som flere konkurrerende browsere i dag allerede er i stand til. Samtidig vil programmet gøre det lettere at skjule spor efter besøg på websider. Læs mere om det her.

Den nye betaversion af Internet Explorer 7 fylder lidt over 11 megabyte, og browseren kan downloades her. På samme webside findes en gennemgang af de nye funktioner i programmet.

Betaversionen vil kun køre på Windows XP med Service Pack 2 installeret. Den endelige version af Internet Explorer 7 ventes at være klar i løbet af marts, og den vil virke sammen med det kommende styresystem Windows Vista, Windows XP Professional og Windows Server 2003.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere