Artikel top billede

(Foto: Photo by Annie Spratt on Unsplash)

Gå efteråret i møde med et nyt job: Vi har udvalgt 10 ledige it-stillinger til dig

Vi har fundet 10 ledige it-job, der er ledige nu. Få overblikket over dem her

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Unik System Design, CapaSystems og Forbrugerrådet Tænk.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Knowledge Cube søger seniorudvikler til agilt udviklingsteam, København S

Forestil dig kombinationen af at udvikle store løsninger, der gør livet nemmere for tusindvis af borgere. Og på samme tid være en del af et mindre it-udviklings- og konsulenthus, hvor dine kolleger kun er et par skærme væk.

Du kommer til at dykke ned i såvel mindre som de helt store og komplekse løsninger – det kunne for eksempel være: ”Socialt Frikort” – en webapplikation, der fungerer som digitalt frikort for udsatte borgere. ”Mit Sygefravær” – en løsning der bruges af alle kommuner, hvor sygemeldte borgere indberetter sygefravær eller en tredje.

Vi står nu over for et nyt projekt for en styrelse, og der er mulighed for, at du kan komme med helt fra opstartsfasen, hvor alle beslutninger om arkitektur og funktionalitet skal træffes sammen med kunden.

Du indgår i vores DevOps-team og er til dagligt en del af et fast projektteam. Vi arbejder agilt og iterativt, så planlægning med kunder, demo’er og daily standups fylder naturligvis også i dagligdagen.

Læs hele annoncen her.

AS3 søger software developer, Viby J

I AS3 arbejder vi med Workforce Transformation, og vores mål er at være markedsledende inden for digitalisering af området. Derfor investerer vi kraftigt i intelligente og velfungerende digitale løsninger.

Til vores hovedkontor i Aarhus søger vi netop nu en Full Stack Software Developer til at varetage alsidige udviklingsopgaver.

Med reference til vores Head of Digital Solutions tilbydes du en spændende stilling med en central placering i koncernen, hvor du kommer til at arbejde med innovative værktøjer og teknologier.

Du bliver en del af et kompetent, kreativt og engageret team, hvor alle har indflydelse på løsningerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø, der er præget af hjælpsomhed, fællesskab og ordentlighed.

Som vores nye kollega får du indflydelse på dine opgaver samt mulighed for at påvirke løsningerne, der udvikles med et langsigtet perspektiv.

Teamet består i dag af ni udviklere, tre projektledere og to UX-designer – alle med base på kontoret i Aarhus.

Læs hele annoncen her.

Norli Liv og Pension søger udvikler, København Ø

Brænder du for it-udvikling…?

Og kan du lide at være med i udviklingsprocesserne fra start til slut?

Så er du måske vores nye kollega. Vi søger nemlig en resultatorienteret og engageret udvikler, der kan implementere robuste og vedligeholdsvenlige løsninger, som hjælper vores kolleger med at yde den allerbedste service til vores kunder.

Du er en analytisk og systematisk udvikler, som virkelig sætter en ære i at udvikle robust og genbrugelig kode. Du er nysgerrig på forretningens behov og på at forså baggrunden for disse behov.

Du skal kunne arbejde selvstændigt i alle faser af et udviklingsprojekt og brænde for at levere løsninger, der møder brugernes behov – og nogle gange lidt ekstra.

I it-udvikling arbejder vi på tværs af forskellige teknologier, men går også i dybden med programmering. Derfor vil jobbet kunne præges af de kompetencer, du byder ind med.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Lattec en backend softwareudvikler med AWS Lambda erfaring, Allerød

Spændende stilling til dig, som har erfaring med at udvikle backend til AWS Lambda Services – og hvor resultatet af dit udviklingsarbejde kan være med til at forbedre dyrevelfærd.

Du vil blive en del af et team med en erfaren backend-udvikler og to frontend-udviklere i Allerød for at udvikle på deres AWS-baserede kundeplatform.

Denne platform viser både beregninger af analyseresultater, visualiserer disse samt giver mælkeproducenter et fuldt overblik over malkekøernes helbredstilstand.

Desuden giver den serviceteknikerne adgang til at servicere og rette fejl i produkterne.

Dine opgaver er primært backend-udvikling af Lambda services i Python og Typescript til datahåndtering mod micro-frontends, lidt .Net Core kan forekomme ifm. integrationer – og data håndteres især i NoSQL databaser og lidt SQL.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger people manager for agile organization, Vejle eller Aalborg SV

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark's Best workplaces. You are part of an agile setup working on a greenfield SaaS product based on the latest technologies.

Here is your chance to realize that.

At Unik we invest in you and give you time to add to your competencies and further your career. We believe in maintaining a healthy work/life balance, which is why we've incorporated part-time remote work into our company culture.

You will join a Danish market leading company within the PropTech sector that is ready to start the expansion into the rest of Europe with the goal of becoming a leading European player.

In order to fulfill our ambitions, we have expanded extensively and currently have 10 teams collaborating closely to build complex best-in-class products to further our growth aspirations.

Læs hele annoncen her.

CapaSystems søger udadvendt teknisk konsulent med stort drive, Skanderborg

Vi er en danskejet softwarevirksomhed med en sideløbende velrenommeret konsulentforretning.

Vi har til huse i Taastrup og Skanderborg, hvor vi lokalt i mere end 25 år har udviklet softwareløsninger, der sikrer vores kunder optimal udnyttelse af deres it-devices. Og vi er dygtige til det, vi laver! Derfor har vi en stor, eksklusiv kundebase med loyale kunder.

Vi er tætte med vores kunder, har dem altid i centrum og kan til hver en tid se dem i øjnene, da vi har en organisation, der gerne går den ekstra mil. Vores løsninger leveres både on-premise og cloud-based – alt med henblik på at sikre og optimere it – stabilt og intuitivt.

Nyeste skud på stammen er softwareløsninger, der hjælper virksomheder med at udrulle ny software og hjælper med automatisering, dokumentation og optimering af it-anvendelsen set fra slutbrugeren.

Vi kalder det CapaOne, og det sparer virksomhederne rigtig meget tid og giver bedre og konsistente it-løsninger, som vores kunder kan håndtere uden nødvendigvis at være ekspert i det hele.

Læs hele annoncen her.

Forbrugerrådet Tænk søger it-supporter, København N

Søger du et job med mening, og har du lyst til at arbejde i en professionel NGO og medlemsorganisation? Så skal du søge jobbet som it-supporter i Forbrugerrådet Tænk.

Forbrugerrådet Tænks mål er at skabe forandringer til gavn for forbrugerne, men vi lægger også vægt på at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere.

It-understøttelse er en central brik i opnåelsen af disse mål, og vi har ambitioner om at stille en moderne, effektiv og sikker arbejdsplads til rådighed for vores ansatte og frivillige.

Vi søger derfor en dygtig og kompetent it-supporter, der med energi og godt humør vil medvirke til at fastholde og styrke den daglige it-support.

Samtidig skal du være serviceorienteret og have lyst til at kommunikere med og assistere husets brugere og være parat til at løse opgaver på tværs af afdelingen.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger data engineer til cloud-baseret dataplatform, Frederiksberg

Brænder du for at arbejde med udvikling, test og idriftsættelse af datavarehus og PowerBI-løsninger? Har du stærke kompetencer eller ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for datamodellering?

Og ønsker du at arbejde med en moderne cloud-baseret dataplatform og gøre en forskel for beskyttelsen af vores samfund?

Du bliver ansat som data engineer i vores kontor Told Data og Analyse, der tæller cirka 20 profiler inden for blandt andet data science, data management og business intelligence.

Vi dyrker vores kernefagligheder, tværdatafaglige problematikker og følger med i markedets trends.

Du bliver en del af vores BI- og DWH-team, som udvikler, tester, produktionslægger, samt assisterer driften af vores løsninger, der er fundamentet for BI- og Analytics-produkter med brug af teknologi-stak inden for Microsoft Azure-universet.

Læs hele annoncen her.

GPower søger 2-3 systemudviklere til test og måling [LabVIEW og TestStand], Hinnerup

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende eksperter inden for LabVIEW og TestStand, og udvikle banebrydende test- og målesystemer til industrien?

Så send en ansøgning! Vi søger lige nu efter 2-3 systemudviklere med erfaring inden for LabVIEW og/eller TestStand.

Som systemudvikler hos GPower bliver du en del af et videnstungt og innovativt miljø, hvor faglighed og forskellighed spiller en stor rolle i forhold til uddannelse, kompetencer og erfaring.

Samtidig bliver du også en del af en kultur, der har missionen: ”Let’s Test & Measure the World’s Systems. Faster. Easier. Smarter.”

En mission om at skabe modulære og skalerbare software- og hardwareløsninger, som løfter overliggeren for, hvad der kan leveres for en given investering, og som har gjort os til Nordens foretrukne udviklingspartner inden for test- og målesystemer til industrien.

Læs hele annoncen her.

Sydbank søger data analyst med en scrum master i maven til udviklingsteam, Aabenraa

Brænder du for tal og data og trives du i krydsfeltet mellem data, analyse og softwareudvikling?

Vil du anvende data til at gøre komplekse problemstillinger til simple løsninger for kunderne? Så har vi måske det perfekte job til dig i Sydbank.

Har du derudover lyst til at kombinere din dygtighed og interesse for data med muligheden for at hjælpe og udvikle teamet, så vil den rette person også have muligheden for at løfte rollen som Scrum Master i teamet.

Vi søger en kompetent og gerne erfaren Data Analyst til ”Team OPST”, som er ansvarlig for at understøtte Sydbanks maskinrum og øvrige stabsfunktioner med egenudviklede løsninger, data og integrationer til forskellige tredjeparts systemer.

Læs hele annoncen her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Gå efteråret i møde med et nyt job: Vi har udvalgt 10 ledige it-stillinger til dig

Vi har fundet 10 ledige it-job, der er ledige nu. Få overblikket over dem her

Tag det næste skridt i karrieren: Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge lige nu
Har du brug for en frisk start efter ferien? Her er 10 stillinger som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu
Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu