Artikel top billede

CEO Steve Jobs fra Apple lover noget stort. Foto: Apple. (Foto: Apple)

Steve Jobs: Nu kommer Apples nye top-apparat

Topchefen i Apple siger nu selv, at it-virksomheden kommer med et nyt produkt i denne uge.

Det bliver formentlig onsdag, at Apple fremviser selskabets seneste satsning, der ventes at blive en tablet-computer.

I hvert fald har Apple indbudt pressen til et show onsdag, og firmaets topchef, Steve Jobs, siger nu selv, at denne uge byder på et nyt produkt fra virksomheden med æble-logoet.

"De nye produkter, som vi planlægger at udgive dette år, er meget stærke; begyndende i denne uge med et nyt markant produkt, som vi virkelig er spændte på," udtaler Steve Jobs i en pressemeddelelse fra Apple.

Dermed ender længere tids spekulationer omkring Apples bidrag til tablet-kampen formentlig i morgen. Men samtidig starter en krig, hvor Apple blandt andet udfordrer Microsoft og HP, som er kommet med deres bud på en tablet-pc.

Fine salgstal fra Apple

Steve Jobs' kommentarer blev udsendt i forbindelse med Apples resultat for regnskabsårets første kvartal, som primært var positiv læsning for selskabets aktionærer.

Apple fremviste således et regnskab, der viste pæn fremgang i salgstallene for enhederne Macintosh og iPhone, der gik henholdsvis 33 og 100 procent frem i salgstal. Derimod faldt salget af iPods med otte procent i forhold til kvartalet et år tidligere.

De forbedrede salgstal hæver virksomhedens omsætning med 24 procent til 83 milliarder kroner, mens bundlinjen blev forbedret med 32 procent til 18 milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere