Tirsdagens aviser om it

Dramatisk prishop på vej til TDC's kunder. Straarup indrømmer svigt i IT Factory-sag. KPMG indrømmer revisor-sjusk. Kurator beder Bagger om hjælp.

Dramatisk prishop på vej til TDC's kunder

Erhvervskunderne hos Danmarks største teleselskab kan se frem til højere priser i det kommende år, vurderes det i en rapport fra konsulentvirksomheden Netplan. Ifølge rapporten vil kunderne opleve prisstigninger mellem 20 og 45 procent, mens TDC afviser så store stigninger.
(Dagbladet Børsen)

Straarup indrømmer svigt i IT Factory-sag

Topchefen hos Danske Bank, Peter Straarup, erkender, at der i forbindelse med IT Factory-sagen ikke har været stramme nok regler i forbindelse med underskrifter, ligesom styringen af kassekreditten også var for løs.
(Dagbladet Børsen)

KPMG indrømmer revisor-sjusk

Revisionsfirmaet KPMG, som sagde god for regnskaberne hos IT Factory, indrømmer nu, at der blev sjusket i forbindelse med gennemgangen af regnskaberne hos det nu konkursramte it-selskab IT Factory. Det drejer sig om anpartsselskabet Isl. Brg 75A, som Stein Bagger og Asger Jensby er ejere af. Dette selskab har en lejlighed som eneste aktivitet, og KPMG skrev i regnskabet, at den offentlige vurdering er 8,75 millioner kroner, selvom den reelle offentlige vurdering er 3,3 millioner kroner.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

Kurator beder Bagger om hjælp

Boris Frederiksen, der er kurator i konkursboet efter IT Factory, beder nu den tidligere administrerende direktør og nu fængslede mand, Stein Bagger, om hjælp i forbindelse med værdiansættelsen af konkursboet. Der er ubetalte fakturaer for 180 millioner kroner, og nogle af disse debitorer har Boris Frederiksen fået kontakt med, mens andre ikke svarer på henvendelser. Her håber kuratoren, at han med Stein Baggers hjælp kan skabe et klarere billede af selskaberne.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere