Tirsdagens aviser om it

Stort pres på it-efterforskere i politiet. Lønkaos fastholder Accenture i rødt. TDC rammes hårdt af skatteindgreb. Jobsøgning i høj opløsning. Mobiltilskud til pc'er. Elektronik-firmaer er for små. Digitalt byggeri breder sig.

Stort pres på it-efterforskere i politiet

Mere it-kriminalitet gør det nødvendigt at afsætte flere ressourcer til efterforskningen. I dag er der 54 ansatte i den afdeling, som tager sig af it-efterforskning, og ved begyndelsen af 2008 vil antallet være forøget med 12 personer. (Berlingske Tidende)

Lønkaos fastholder Accenture i rødt

Kaosprojektet omkring levering af et lønsystem til Københavns Kommune fortsætter med at sætte sit tydelige spor på bundlinjen hos it-konsulenthuset Accenture. Sidste år (2005/06) landede underskuddet på 33,7 millioner kroner på trods af, at omsætningen steg med en fjerdedel til 742 millioner kroner. (Børsen)

TDC rammes hårdt af skatteindgreb

Regeringens skatteindgreb kan få uoverskuelige konsekvenser for TDC og de kapitalfonde, der ejer størstedelen af telekoncernen. Tre af de væsentligste effekter af indgrebet rammer TDC så hårdt, at det i værste fald kan koste op mod en milliard kroner om året og true den finansiering, som de fem fonde har opstillet for købet af TDC. (Børsen)

Jobsøgning i høj opløsning

To danskere åbner på torsdag et nyt jobsite, hvor det digitale videomedium har overtaget det skrevne ords rolle. Nu skal både jobannoncen og ansøgningen optages på video. (Børsen)

Mobiltilskud til pc'er

Nye bærbare pc'er kan håndtere både trådløst net og det hurtige mobilnet. Teleselskabet 3 giver forhandlertilskud, som det kendes fra mobiltelefoner. (Børsen)

Elektronik-firmaer er for små

Der skal sættes gang i den danske elektronikindustri. KK-Electronic-koncernen i Herning har kig på en række opkøbsemner, og overtagelse af mindre eller mellemstore virksomheder er en væsentlig del af strategien, som skal fordoble omsætningen til mindst en milliard kroner om året på fem år. (Børsen)

Digitalt byggeri breder sig

Det digitale byggeri slår hurtigt an. En ny undersøgelse viser, at flere end seks ud af 10 bygherrer vil bygge digitalt i 2007. Der er ifølge undersøgelsen store forventninger til færre fejl og mangler ved at anvende digital teknik i byggeriet. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere