Torsdagens aviser om it

På lønningslisten i e-sportens Superliga, Dobbelt så mange vil rydde op i patientjournaler.

På lønningslisten i e-sportens Superliga

Rene Krag er professionel computerspiller. Han får løn for at drage verden rundt med egen manager og spille computer foran tusindvis af tilskuere. Rene Krag og hans kampfæller får computere stillet til rådighed, alle rejser betalt og en manager der tager sig af alt det besværlige. Sponsorerne tæller blandt andet it-giganten, Intel og spilcafeen, Nethouse2000, hvor vi befinder os. ”Jeg bruger i hvert fald 30-40 timer om ugen hernede. Nogle gange mere. Det trækker lidt ned i karaktererne på mit HTX-studie,” fortæller Rene Krag. (Berlingske Tidende)

Dobbelt så mange vil rydde op i patientjournaler

35 har søgt den genopslåede stilling som direktør for den nationale organisation, der skal få hospitalernes elektroniske patientjournaler til at fungere. ”Vi har fået 17 nye ansøgere, så der er i alt 35 ansøgere. Det er ret imponerende. Af de 19, der søgte første gang, trak en sig allerede dengang. De øvrige 18 har søgt igen,” siger Ib Valsborg, kommitteret i Finansministeriet og formand for bestyrelsen for den nationale organisation, der nu skal opbygges for at udføre indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussens (V) lodrette ordre om at få de elektroniske patientjournaler (EPJ) til at fungere på tværs af de enkelte sygehuse. (Berlingske Tidende)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere