Kort nyt fra it-verdenen

Check Point gennemfører svensk opkøb. Compuware køber Proxima Technology. HO HO HO: Net-julehandel sætter rekord. Nyt midt- og vestjysk mobilselskab.

Check Point gennemfører svensk opkøb

Check Point Software Technologies, beskæftiget med netværkssikkerhed, har gennemført et opkøb af den svenske sikkerhedsvirksomhed Protect Data, der ejer Pointsec Mobile Technologies. Opkøbet ske som et led i Check Points strategi om at dække hele sikkerhedsmarkedet – hermed også datasikkerhed.

Compuware køber Proxima Technology

Compuware Corporation, der også er repræsenteret i Danmark, har købt den private virksomhed Proxima Technology for 178 millioner kroner kontant. Proxima har i alt 70 medarbejdere, som arbejder på hovedkvarteret i Denver og på kontorer i Australien og England. Proximas Centauri-produkt tilbyder en oversigt over service ydelser og en Service Level Management platform over for kunderne.

HO HO HO: Net-julehandel sætter rekord
I 2006 steg omfanget af kort-transaktioner på internettet fra 19 til 25,9 millioner kroner. En stigning på 36 procent, som toppede i julekvartalet. FDIH's (Foreningen for Dansk Internet-Handel) direktør Morten Kamper forklarer onlinehandlens popularitet med bekvemmelighed. Forbrugerne kan handle, når det passer ind i programmet og skal ikke bane sig vej gennem overfyldte butikker. Samtidig er forbrugerne blevet mere vante med nettets forretningsgange, ligesom e-butikkerne er blevet bedre til at håndtere julehandelen.

Nyt midt- og vestjysk mobilselskab

I dag lancerer MidtVest Bredbånd i Holstebro et nyt mobilprodukt: MVB Mobil. Selskabets fiberkunder har ifølge en pressemeddelelse efterspurgt mobiltelefoni fra MidtVest Bredbånd som et supplement til internet, fastnettelefoni og bredbånds-fjernsyn.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere