Tirsdagens aviser om it

Offentligt ansatte bliver hængt ud. Tysk konkurrent vil købe TDC's Talkline. Konkurrenter vokser efter TDC's køb af Netdesign. Danske forskere i front på satellitter. Dyremose jagter ny TDC-gevinst. Ansatte må vente på bredbåndsrabat.

Offentligt ansatte bliver hængt ud

Offentligt ansatte risikerer i stigende grad at blive hængt ud på nettet i forbindelse med deres arbejde. Teknologirådet mener, at der mangler regulering. (Berlingske Tidende)

Tysk konkurrent vil købe TDC's Talkline

Det tyske teleselskab Drilisch er interesseret i at fusionere med fire konkurrerende selskaber heriblandt Talkline, som ejes af danske TDC, samt Debitel, som også er at finde på det danske mobilmarked. (Børsen)

Konkurrenter vokser efter TDC's køb af Netdesign

Netværksspecialisterne hos Axcess og Conscia vokser markant mere end markedet og har bedre overskudsgrader end konkurrenten Netdesign, der to år efter opkøbet nu bliver lovet mere fokus fra ejeren, TDC. (Børsen)

Danske forskere i front på satellitter

Danmark kan ikke tilbyde dem arbejde inden for deres felt, så derfor starter tre unge forskere deres egen virksomhed. De vil være i Danmark og højne landets viden på området. De tre unge mænd er blandt verdens førende forskere inden for ny satellitteknologi. (Børsen)

Dyremose jagter ny TDC-gevinst

Henning Dyremose har hele tiden bakket op omkring salget af TDC og dermed salgsprisen på 382 kroner pr. aktie. Nu investerer han igen i TDC i jagten på en god forretning, hvilket undrer det faglige bagland. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Ansatte må vente på bredbåndsrabat

Krig om bredbåndskunderne får selskaberne til at stå i kø med tilbud. Men det hjælper ikke de knap 100.000 ansatte, der har valgt medarbejderbredbånd. De havner bagest i køen.

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere