EMC og AOL fyrer 2.500

Storageproducenten EMC skærer mere end 1.200 stillinger væk i halen på skuffende indtjening, og internetudbyderen AOL fyrer 1.400 ansatte i sine callcentre.

Interudbyderen, Time Warner-datterselskabet, AOL lukker callcentre i Arizona og New Mexico og fyrer 1.400 medarbejdere som led i den restrukturering, der blev meldt ud i august. Det skriver Cnet.

Derudover sælger AOL sit callcenter i Ogden, Utah, hvor der arbejder 400 ansatte.

Som en del af restruktureringen dropper AOL at tage betaling for blandt andet e-mailtjenester for at hindre, at brugerne smutter til andre udbydere som Yahoo og Google, hvor den slags er gratis.

Af de oprindelig udmeldte 5.000 afskedigelser er der gennemført 4.000.

Farvel til 1.200 EMC-ansatte

EMC's aktier faldt med seks procent i tirsdags, da storage-producenten annoncerede et fald i indtjeningen, og at der skulle fyres mere end 1.200 af firmaets ansatte. Det skriver Financial Times.

- Disse nedskæringer er vanskelige at gennemføre, men nødvendige, siger Joe Tucci, administrerende direktør, EMC, til Financial Times.

I tredje kvartal havde EMC et overskud på 1,7 milliarder kroner sammenlignet med 2,5 milliarder kroner i samme periode året før.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere