DOOM III demonstreret

Id Software benyttede en pc med den næste generation af ATI's Radeon grafikkort til fremvisningen af 3D-spillet DOOM III.

Nyhed

Spilproducenten Id Software har benyttet årets Electronics Entertainment Expo til en demonstration af 3D-skydespillet DOOM III.

Spillet blev afviklet på en pc med en prototype af R300, der er kodenavnet for en kommende grafikchip i Radeon-serien fra ATI. Grafikkort med denne chip, der understøtter DirectX 9, kommer på markedet i løbet af efteråret.

Der er tårnhøje forventninger til DOOM III. Specielt i kraft en den legendariske programmør John Carmack har Id Software nemlig været førende inden for 3D-spil, siden lanceringen af Wolfenstein 3D tilbage i 1991. Et par år efter kom første version af DOOM på gaden, og siden er det blandt andet blevet til DOOM II, tre generationer af Quake og Return to Castle Wolfenstein.

Det forlyder, at der i DOOM III satses på uhygge frem for action. Realismen i spillet bliver forøget ved hjælp af nye metoder til at skabe lyseffekter og livagtige overflader, og DOOM III bliver sandsynligvis et af de første spil, der for alvor kan drage fordel af faciliteterne på de nyeste grafikkort. Billeder fra spillet kan ses hos Gamers.com. På lydsiden vil surround sound være en selvfølge.

DOOM III kommer først på markedet omkring årsskiftet. Hos den britiske afdeling af Amazon kan man forudbestille spillet, og indtil for nylig fremgik af deres website, at spillet udkommer d. 29. november. Som man kan se her, er denne dato nu ændret til medio næste år.




IT-JOB

MAN Energy Solutions

Department Manager Edge Platform

Socialpædagogernes Landsforbund

Specialkonsulent til digitalisering

Netcompany A/S

IT Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Service Line Specialist - ServiceNow (Thirdera)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere