Uni2 undskylder mailrod - nu kører det

Mailsystemerne hos Uni2 har kørt uden problemer siden før påske. Det siger administrerende direktør Daniel C. Elfort, som nu undskylder manglende information og lover, at Uni2 fremover vil give kunderne ordentlig besked.

Uni2’s mailsystemer kører nu, som de skal, og det har de gjort det siden før påske, fortæller administrerende direktør hos Uni2, Daniel C. Elfort.

Dermed ser ugers problemer med kundernes mailkonti nu ud til at være overstået.

Samtidig vil Uni2 nu undskylde den manglende information om mailproblemerne over for kunderne.

- Vi har ikke håndteret den situation særlig professionelt. Vi har gjort, hvad vi kunne, da problemerne var på det højeste. Alle de kunder, som vi selv har været i kontakt med, er meget tilfredse med den service, de har fået, siger Daniel C. Elfort.

Vi skal informere bedre

En række af Uni2s kunder har ellers kritiseret firmaet for den manglende information om mailproblemerne.

Især har de undret sig over, at Uni2 ikke blot sendte en mail ud til kunderne, som forklarede årsagen til de massive problemer.

- Det er da en god ide. Det vil vi da tage op. Vi har valgt at informere med et link på hjemmesiden, men det er noget, som vi skal være klart bedre til. Vi håber ikke, at det bliver aktuelt, men vi vil sætte et beredskab op, som sikrer, at vi kommunikerer bedre, end vi har gjort i det her tilfælde, siger Daniel C. Elfort.

Uni2 har ikke haft ekstra personale på arbejde i forbindelse med mail-problemerne.

I stedet har firmaet rokeret rundt internt, så flere har kunnet svare på supportopkald og mails.

- Det har da givet noget ekstraarbejde. Men hvor meget har vi ikke gjort op endnu, siger Daniel C. Elfort.

Tiscali var ringere end formodet

Uni2’s strategi med at købe Tiscali var oprindeligt at få kobber ud til så mange kunder som muligt.

Derfor fortryder Daniel C. Elfort ikke købet, på trods af at migrationen har givet meget ekstraarbejde.

- Nu har vi kobber ud til 65 procent af den danske befolkning. Det er en stor fordel, siger Daniel C. Elfort.

Selvom Uni2 godt vidste, at Tiscalis systemer ved købet ikke havde været vedligeholdt længe, var det alligevel ringere end Uni2 troede.

Præcis hvor meget ekstra arbejde og hvor mange ekstra kroner købet af Tiscali har kostet Uni2, kan Daniel C. Elfort ikke oplyse i øjeblikket.

- Det har nok ikke helt levet op til vores forventninger, og vi skal nok være bedre til at lave vores foranalyser, hvis der kommer sådan en mulighed igen, siger Daniel C. Elfort.

Solidt firma

Daniel C. Elfort afviser, at eventuelle budgetbeskæringer eller andre økonomiske forhold skulle være den bagved liggende årsag til de store problemer.

Tele2, som ejer Uni2, har gjort store investeringer i bygninger og infrastruktur, og firmaet er derfor godt rustet til at kunne levere denne her type ydelser på det danske marked, fortæller Daniel C. Elfort.

- Årsagen er, at vi har overtaget 400.000 mailkonti fra en ikke så solid platform hos Tiscali, samtidig med at vi ser et stort spamangreb på os, siger Daniel C. Elfort.

Men nu fungerer alt altså ifølge direktøren igen.

- Vi har ingen driftsforstyrrelser af nogen art. Alle mails ryger igennem. Vi filtrerer nu bare lige så hårdt, som alle andre udbydere har gjort længe, siger Daniel C. Elfort.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere