Ny lov giver omsætningen et ordentlig spark

En lov om elektronisk fakturering, der trådte i kraft sidste år, har givet et ordentligt løft i omsætningen hos Scriptor Technology, som leverer løsninger til dokumenthåndtering.

Sidste år trådte en lov i kraft, der kræver, at alle leverandører til det offentlige skal kunne fakturere elektronisk. Den lov kunne straks mærkes hos it-selskabet Scriptor Technology.

- Vi fik mange forespørgsler og ordrer på dokumenthåndterings-løsninger, der lever op til kravene i lov om elektronisk fakturering, fortæller Erik Staalby, administrerende direktør, Scriptor Technology.

Lige til højrebenet

Sidste år kom også en rapport fra revisions- og konsulent-virksomheden KPMG, der understøtter det fornuftige i at se nærmere på virksomhedens rutiner for dokumenthåndtering.

Rapporten påviser enorme besparelsesmuligheder inden for salgsordre- og faktureringsprocesserne i en virksomhed.

- I rapporten dokumenterer KPMG, at virksomheder herhjemme med mellem 10 og 99 ansatte har et samlet besparelsespotentiale på det område på 4,7 milliarder kroner, siger Erik Staalby.

For mange leverandører til det offentlige lå denne besparelse lige til højrebenet, når man alligevel skulle have sine systemer til at leve op til den her lov om elektronisk fakturering.

Scriptors kunder er som hovedregel store virksomheder, og de konkurrenter Scriptor oftest møder på serviceområdet leverandører som for eksempel Ementor, Infocare og Servicegruppen.

Op med 50 procent

Scriptors omsætning fik et ordentligt spark opad, og det var loven om elektronisk fakturering en stærkt medvirkende årsag til.

Faktisk steg omsætningen med 50 procent sidste år, og overskuddet fulgte godt med deropad.

Udover løsninger til dokumenthåndtering har Scriptor også en væsentlig omsætning på at levere og supportere multifunktionsprintere, der både kan printe, kopiere og for nogles vedkommende også indscanne dokumenter og billeder.

- Vi tjener stort set ikke penge på hardware, men leverer ofte maskinerne som en del af en samlet ydelse til vores kunder, siger Scriptors direktør.

Han har positive forventninger til indeværende år og forventer, at overskuddet vokser med cirka 30 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere