Tirsdagens aviser om it

Mystiske indbetalinger til Galmond. Skype-stiftere sagsøgt i USA for lyssky metoder. Kæmpepotentiale i mobil markedsføring. Multimedie-reklamer får gennembrud i 2006. Tvind-sagen er en digital succes.

Mystiske indbetalinger til Galmond

Mens Bermudas justitsminister stadig finpudser en rapport om den danske advokat Jeffrey Galomnds gigantiske telefond i skattelyet, rejses der der nu nye spørgsmål om, hvad det er for penge, der tilgår fonden, der mistænkes for at blive brugt til hvidvask af illegale indtægter fra russiske teleliberaliseringer. (Berlingske Tidende)

Skype-stiftere sagsøgt i USA for lyssky metoder

Houston-firma sagsøger Skype-holdet for ulovlige forretningsmetoder efter amerikansk mafialovgivning. Sagsanlægget er indleveret 20. januar i år af Houston-baserede StreamCast Networks, der ejer rettighederne til en computerteknologi, der kaldes Morpheus. (Berlingske Tidende)

Kæmpepotentiale i mobil markedsføring

Potentialet i mobil markedsføring er nærmest uopdaget og for de fleste annoncører ukendt land. Men fremtidens reklamemedie kan meget vel blive mobilen og andre bærbare enheder, forudser mediabureauet Carat Danmark. (Berlingske Tidende)

Multimedie-reklamer får gennembrud i 2006

Fra simple SMS-beskeder til sofistikerede multimedie-reklamer. Sådan ser udviklingen ud de næste fem år, og allerede i 2006 får mobil marketing sit gennembrud. Det spår en ny rapport fra analyseinstituttet Visiongain, der fokuserer på smartphones. (Berlingske Tidende)

Tvind-sagen er en digital succes

Arbejdet med sager er lettet for politiet, der nu ikke behøver endeløse rækker af ringbind med papirer. Tvind-sagens omkring 100 ringbind, der skulle have været kopieret i 30 eksemplarer, er blevet konverteret til to cd-rom'er, og det er første gang i dansk retshistorie, at næsten hele sagsmaterialet bliver lagret elektronisk og brugt i retssagen. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere