Microsoft vil sælge sikkerhed til store virksomheder

En beta-version af Microsofts nye sikkerhedsløsning til beskyttelse af enterprise-virksomheders it ventes klar inden årsskiftet. Den endelig version kommer tidligst til næste år.

Microsoft er på nippet til at frigive en testversion af virksomhedens beskyttelsespakke, Microsoft Client Protection. Det er sikkerhedssoftware henvendt til store organisationer, de såkaldte enterprise-virksomheder.

Programmet skal hjælpe med at beskytte virksomhedernes pc'er, bærbare computere og filservere mod nuværende og fremtidige sikkerhedstrusler som malware, spyware og virus.

Microsofts CEO Steve Ballmer og Mike Nash, som er corporate vice president for Microsofts Security Technology Unit, præsenterer i dag den nye pakke i München.

Blandt de nye tiltag findes Microsoft Antigen, der er en antivirus- og antispam-sikkerhedssoftware baseret på teknologi fra det nyligt opkøbte Sybari Software. Microsoft Antigen til blandt andet Exchange Servere kommer i en beta-version i starten af 2006.

Et andet tiltag er Secure IT Alliance, hvor partnere kan integrere deres løsninger sikkert med Microsofts platform og skabe nye sikkerhedsfeatures og produkter.

Microsofts overordnede sikkerhedsstrategi er udstukket i tre områder, nemlig fundamentale sikkerhedsforbedringer af software; trussel og sårbarhed, hvor Microsoft vil levere sikkerhedsteknologier, som giver brugerne en mere dybtgående beskyttelse.

Og endelig identifikation og adgangskontrol, hvor Microsoft vil udvikle løsninger, der håndterer brugeridentitet og kontrol af adgangsrettigheder.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere