Hotmail-kunder skal abonnere på Outlook

Microsoft lancerer torsdag en ny tjeneste, som tilbyder tæt integration af mail-programmet Outlook og webmail-tjenesten Hotmail. Den nye tjeneste, Outlook Live, koster 340 kroner om året og synkroniserer automatisk e-mails og kalender mellem nettet og pc'en.

Tæt integration af eksisterende produkter er Microsofts næste skridt i kampen om markedet for e-mail-tjenester på nettet.

En ny tjeneste, Outlook Live, skal nu slå bro mellem Windows-programmet Outlook og webmail-tjenesten Hotmail og samtidig skabe ekstra indtjening til Microsoft.

Outlook Live lanceres torsdag og kommer til at koste omkring 340 kroner om året.

For det får brugerne en ny abonnements-version af Office Outlook 2003 sammen med to gigabyte online-plads samt spam- og virusbeskyttelse.

Outlook Live er skabt som et interface til brugernes Hotmail-konti, så de kan bruge programmet til at sende og modtage e-mails, ligesom de kan styre kontakter og kalender.

I første omgang rulles Outlook Live kun ud i USA, England og Canada, men Microsoft overvejer at udbrede det til andre lande senere.

- Microsofts store fordel er, at det har Outlook, som mange folk er bekendte med, så Microsoft forsøger at bruge det som en fordel til at skabe loyalitet hos selskabets Hotmail-abonnenter, siger Marcel Nienhuis, analytiker hos analysefirmaet The Radicati Group.

Han mener dog, at prisen på cirka 340 kroner - 60 amerikanske dollars - er høj og risikerer at skræmme eksisterende Outlook-brugere, som allerede har fået programmet med Microsofts kontorpakke Office.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere