CSC-topchef lover afklaring i næste uge

Senest onsdag i næste uge forventer CSC's nordiske topchef Pete George at have en afløser på plads for administrerende direktør Ingelise Bogason, som skifter til ingeniørvirksomheden Birch & Krogboe. Imens glæder han sig over en ny kæmpeaftale med TDC.

Det har været to begivenhedsrige dage for it-koncernen CSC i Danmark.

Tirsdag offentliggjorde administrerende direktør Ingelise Bogason sin opsigelse efter ni år i firmaet, og onsdag offentliggjorde selskabet en ny outsourcing-aftale med TDC til en anslået værdi på 385 millioner kroner.

CSC har i forvejen overtaget en række af TDC's it-systemer og skal i de næste syv år nu også stå for drift og vedligeholdelse af interne pc-arbejdspladser i TDC.

- Den nye aftaler komplementerer tidligere aftaler. Den første aftale handlede om legacy support, den anden tilføjer desktop og service, siger Pete George, nordisk topchef for CSC.

Sammen med Ingelise Bogason tog han i København i dag mod en del af de 112 TDC-medarbejdere, som i forbindelse med den seneste aftale skifter arbejdsplads til CSC.

Pete George er dog allerede på hastigt udkig efter en afløser til Ingelise Bogason, som senest med udgangen af februar forlader CSC.

Han lover senest onsdag i næste uge at være klar med afløseren, som skal findes i CSC.

- Afløseren vil uundgåeligt være nødt til at komme tæt på eksisterende kunder, og det er en af hovedårsagerne til, at jeg søger efter en internt i CSC i stedet for at hente en udefra, siger Pete George.

Den nye aftale med TDC ser han som en styrkelse af forholdet mellem de to selskaber, der har sendt store ordrer og pengebeløb til hinanden.

CSC og TDC arbejder også sammen om at vinde den store it-ordre til en halv milliard kroner, som det danske Forsvar forventes at finde en leverandør til i denne måned.

Pete George afviser dog, at selskaberne har gjort hinanden vennetjenester gennem de store indbyrdes outsourcing-ordrer.

- Som kommercielle selskaber evaluerer vi altid hver eneste aftale for sig selv. Selvfølgelig har vi en grundlæggende tillid til hinanden, og det gør tingene lettere, men aftalerne er konkurrencedygtige på enhver måde, siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere