Musimis bredbåndstelefoni solgt til Norge

Det norske teleselskab Telio har overtaget den danske pioner inden for bredbåndstelefoni, Musimi.dk. Telio har i Norge haft stor succes med at sælge ubegrænset bredbåndstelefoni til fastpris og vil nu lancere konceptet i Danmark.

Det danske mini-teleselskab Musimi.dk bliver overtaget af norske Telio efter at have erobret 4.300 kunder på bredbåndstelefoni i løbet af knap otte måneder.

Telio har oplevet stor succes i Norge med at tilbyde ubegrænset fastnettelefoni og 100 minutters samtale til udlandet for en fast pris på 142 kroner om måneden.

Det koncept skal nu lanceres i Danmark, mens Musimi sideløbende vil fortsætte med sit koncept.

- Vi har aftalt med Telio, at Musimi vil fortsætte i Danmark, som det har kørt indtil nu. Selskabet vil blive markedsført som en løsning til nørder og teknisk interesserede, siger Musimis stifter, Jens Kristian Davidsen.

Stiftet i marts

Han stiftede Musimi i marts efter at have fået ideen, da han arbejdede på Thule-basen i Grønland i tre år.

- Med denne aftale med Telio håber jeg, at vi fortsat vil kunne levere nye og spændende IP-telefonitjenester til det danske folk - og sammen kunne levere et produkt til den almindelige dansker som et alternativ til de gamle mastodonter, skriver han i en e-mail til kunderne.

Det nye samarbejde betyder, at Musimi bliver en del af Telios danske datterselskab. Til gengæld modtager Jens Kristian Davidsen en mindre del af aktierne i Telio.

For Musimis stifter bliver det nye samarbejde en mulighed for igen at koncentrere sig om det tekniske, mens han får folk til at stå for markedsføring og salg.

To koncepter

Musimi-kunderne vil blive tilbudt at skifte til det nye fastpris-system, men de kan også vælge at beholde Musimi-løsningen, der er blandt Danmarks billigste inden for telefoni.

Det vil dog ikke være muligt for nye kunder at flytte deres eksisterende nummer til Musimi. Den mulighed vil de kun have, hvis de flytter deres nummer til Telio.

Telio tilbyder for en fast pris ubegrænset telefoni til fastnettelefoner i Danmark, Sverige og Norge, mens det koster at ringe til mobiltelefoner. Indeholdt i abonnementet er også 100 minutters opkald til fastnettelefoner i over 30 lande.

Det danske produkt vil blive tilpasset det danske marked, og Jens Kristian Davidsen mener, at der er stort potentiale for succes.

- Jeg tror snart, at markedet er mættet for dem, der har lyst til at sætte sig ind i teknikken. Telio handler om at komme ud til den brede befolkning, og jeg mener, at de har fået omkring 20.000 kunder i Norge, siger han.

Siden Musimi lancerede i marts er en række lignende selskaber med fokus på bredbåndstelefoni dukket op i Danmark. Samtidig har TDC meldt ud, at selskabet allerede i år vil lancere IP-telefoni til danskerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere