Bredbåndstelefoni til 3.000 studerende

Det nystiftede teleselskab Goip har indgået sin første store aftale med Foreningen Kollegienet Odense, der vil tilbyde bredbåndstelefoni til 3.000 studerende. Goip varsler samtidig en ny prispolitik med ubegrænset opkald til fastpris.

En rammeaftale med Foreningen Kollegienet Odense skal sikre adgang til 3.000 potentielle kunder hos det nystiftede teleselskab Goip, der satser på bredbåndstelefoni.

Goip er ikke alene om at satse på bredbåndstelefoni, da en række selskaber i løbet af kort tid er dukket op på det danske marked.

Aftalen med det fynske kollegienet betyder, at i alt 3.000 studerende får tilbudt Goips telefoniløsning til en lavere pris, end selskabet normalt tager.

Håber på halvdelen

Bag Goip står Ivan Sølvason, der i sin tid skabte skærmtrolden Hugo. Han ser store rammeaftaler med boligforeninger og kollegienet som en vej til mange kunder.

- Det er ikke noget gennembrud, men vi er meget glade for den her aftale. Det er rart at få 3.000 potentielle kunder forholdsvist hurtigt, og det er klart, at vi er interesseret i større boligforeninger, siger Ivan Sølvason.

Han håber, at halvdelen af de studerende forholdsvist hurtigt vil tage imod Goips tilbud.

Goip har indgået aftaler med Song Networks - som både TDC og Tele2 i disse dage forsøger at købe - og Colt Telecom, som leverer forbindelserne til det almindelige fast- og mobilnet.

Fungerer uden boks

For de 3.000 studerende betyder det, at de kan bruge deres eksisterende bredbåndsforbindelse til at ringe billigt i både Danmark og udlandet.

I første omgang kan de nøjes med en softwareløsning og et headset, hvis de vil ringe, men de kan også for 750 kroner købe en boks, så de kan bruge deres normale fastnet-telefon.

Den boks kan de tage med sig, så de også kan ringe billigt, hvis de er i udlandet eller andre steder i Danmark. Eneste krav er en internetforbindelse med en hastighed på mindst 128 kilobit i sekundet.

Mange interne opkald

Samtidig kan de ringe gratis til andre Goip-kunder, og det er ifølge Ivan Sølvason noget kunderne i det nye teleselskab har taget til sig i overraskende grad.

- Vi har 10 procent interne opkald mellem Goip-kunder, og vi havde vi ikke regnet med, at det ville blive så meget. Vi har haft 141.000 opkald igennem systemet indtil videre, fortæller han.

Ivan Sølvason ønsker ikke at oplyse, hvor mange kunder, selskabet har fået.

Han vil dog gerne fortælle, at Goip er klar med en ny prispolitik, så det bliver muligt at ringe ubegrænset til fastnet- og mobiltelefoner for en fast månedlig pris.

Selskabet har hidtil kun tilbudt betaling efter forbrug og et månedligt abonnement på 59,50 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere