Tirsdagens aviser om it

Frank Rasmussen i kort snor. Netværksforhandler fortsætter vækst. KMD-domicil til 350 mio. i Aalborg.

Frank Rasmussen i kort snor

Tidligere Telmore-direktør Frank Rasmussen talte altid medarbejdernes sag, mens den daværende formand og største Telmore-aktionær, finansmanden Ib Kunøe, var mere lunken ved ideen om at give medarbejderne en stor del af summen ved et eventuelt salg. Det viste det sidste retsmøde i en sag anlagt af en tidligere Telmore-medarbejder, som mener, at ledelsen havde lovet de ansatte fem procent af salgssummen, når Telmore blev solgt. "Det er nok Frank, der har været lige lovlig frisk. Han er en meget ekspansiv person. Men der er aldrig noget skrevet ned," sagde Ib Kunøe under retsmødet. (Børsen)

Netværksforhandler fortsætter vækst

Netværksforhandleren Axcess fortsætter væksten og fik i det seneste regnskabsår, der sluttede ved udgangen af juni, en vækst i omsætningen på 30 procent til 78,3 millioner kroner. Resultatet før skat voksede fra 4,0 til 5,5 millioner kroner. Administrerende direktør Stig Abildsø forklarer fremgangen med et voksende salg af IP-telefoni, da Axcess sammen med konkurrenten Netdesign er blandt de tre største forhandlere af Cisco-udstyr. Konsulenttimer udgjorde det seneste regnskabsår 25 procent af den samlede omsætning, en stigning i forhold til året før. (Børsen)

KMD-domicil til 350 mio. i Aalborg

Inden udgangen af 2006 skal KMD's 800 nordjyske ansatte flytte til et nyt Aalborg-domicil, der kommer til at ligge på de tidligere værftsarealer på Aalborg Havnefront. Det nye domicil bliver på i alt 26.000 kvadratmeter, hvilket skulle være nok til 960 medarbejdere. KMD har tre nordjyske afdelinger, der skal flytte sammen i den nye bygning, som forventes at koste 350 millioner kroner. På grund af rationaliseringsgevinster og videreformidling af de gamle ejendomme regner KMD med, at det nye byggeri bliver udgiftsneutralt. (Erhvervsbladet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere