Mac-miljø i chok over Steve Jobs' sygdom

Steve Jobs rider på en bølge af sympati efter kræftoperation fornylig. Apples grundlægger har modtaget tusindvis af mails, der ønsker ham god bedring, og brugergrupperne bugner af beskeder, der vidner om den overvældende støtte til den nu raske administrerende direktør.

Nyheden om Apple-topchef Steve Jobs' kræft har medført en række stærkt følelsesmæssige reaktioner på de forskellige Mac-forummer på nettet. Mac-miljøet er nærmest ved at flyde over af chok og bekymring over Steve Jobs' tilstand.

Den 49-årige direktør har netop gennemgået en vellykket operation for en sjælden form for kræft i bugspytkirtlen.

Har skrevet fra sygesengen

Steve Jobs har skrevet fra sygelejet til sine medarbejdere om sin operation og straks begyndte jungletrommen.

- Skidt med aktieprisen. Bare bliv rask, har en typisk kommentar på de mange sites lydt.

De mange udbrud vidner om en både kultagtig fanskare og om, at mange Mac-brugere nærmest føler, at de kender Steve Jobs personligt.

- Jeg har aldrig mødt Steve Jobs, men han har haft stor indflydelse på mit liv på mange måder, indleder for eksempel Varen Swaab på sit nyoprettede støttesite, www.dearsteve.net.

Sitet fik over hundrede indlæg i de første timer efter lanceringen.

Spekulation om Jobs? job
Nyheden om Apple-chefens sygdom har ført til bekymring i branchen, der har svært ved at forestille sig et Apple uden en Steve Jobs. Han forsikrer dog, at han er fuldstændig rask, og at han vender tilbage.

Steve Jobs har, siden han i 1997 vendte tilbage til det firma, han grundlagde i 1976 sammen med Steve Wozniak, været en hovedkraft bag Apples succesfulde relancering og produkter som Imac, Powermac, Powerbook og senest Ipod.

Steve Jobs kunne heller ikke dy sig for at slutte sin mail således:

- PS: Jeg sender dette fra min hospitalsseng, og jeg bruger min 17-inch Powerbook og en Airport Express (Apples trådløse opkoblingsenhed, red.)

Steve Jobs vil være rekonvalescent resten af august, men regner med at være tilbage ved roret i september.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere