Artikel top billede

Microsoft sætter dato for dansk Surface-premiere

Den længe ventede tablet-computer skal sælges direkte fra Microsofts web-butik og gennem udvalgte forhandlere.

14. februar er sat som datoen, hvor Microsoft åbner for salg af den nye tablet-computer, Surface Windows RT. Det fremgår af et blogindlæg, hvor Microsoft Danmark samtidig oplyser, at Surface bliver tilgængelig på nettet via Microsoft Store og udvalgte forhandlere.

"Nu har vi fulgt Surface fra sidelinjen siden lanceringen og har mærket en enorm interesse fra danske forbrugere og virksomheder. Vi glæder os derfor over at kunne give danskerne mulighed for at opleve Surface Windows RT," lyder det blandt andet i en kommentar fra divisionschef for Windows i Danmark, Martin Thorning Hansen.

Den danske lancering sker samtidig i 13 europæiske lande herunder altså også Danmark.

Surface RT leveres ifølge Microsoft blandt andet med mulighed for lagring i og streaming fra skyen via SkyDrive, en præinstalleret version af Office 2013 Home & Student plus en række andre features som HD-video, Xbox Music, spil og diverse porte.

Den danske lancering annonceres efter at forhandlere og distributører gennem længere tid presset på for en release-dato for Surface.

Ifølge Microsoft Danmarks informationsafdeling er det endnu ikke sat navn eller antal på de forhandlere, som får mulighed for at sælge Surface, ligesom Microsoft ikke kan kommentere, om Surface vil blive solgt via forhandlere i retailleddet eller via B2B-forhandlere.

Samtidig med den europæiske lancering af Surface RT frigiver Microsoft den mere avancerede Surface Windows 8 Pro til markederne i USA og Canada den 9. februar.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere