Artikel top billede

Nu kan dokumenter printes til Kindle

Med et nyt plug-in fra Amazon bliver det meget lettere at overføre sine personlige dokumenter til Kindle.

Nu bliver det nemmere at sende alle slags dokumenter fra computeren til læsning på de små Kindle-enheder. Amazon har frigivet et nyt Windows-program, Send to Kindle, der fungerer som en virtuel printer-driver.

Når programmet er installeret på computeren kan man højreklikke på dokumentfiler og vælge at sende dem direkte til Kindle-enheden. Dokumentet bliver så konverteret til PDF-format.

Man kan også sende dokumenter til Kindle fra en tekstbehandling eller andre programmer ved at vælge "Udskriv" og så klikke på Kindle i listen over printere. Det skulle fungere med alle programmer der er i stand til at udskrive dokumenter.

Det er ikke nødvendigt at koble Kindle til computeren for at overføre filerne. Det foregår over Kindle-enhedens normale internet-forbindelse, som også bruges til at hente nye e-bøger.

Send to Kindle programmet understøtter mange forskellige dataformater, herunder Word, tekst- og RTF-filer, JPEG, GIF, PNG og BMP billeder.

Pladsen på Kindle-enhederne er begrænset - typisk er der kun mellem 2 og 8 GB. Derfor kan man arkivere dokumenterne i sit Kindle Library, hvor de så kan overføres til enhederne efter behov. Det fungerer både med Kindle-læseprogrammet til computere, Kindle Fire tavlecomputeren og Kindle enhederne med E-Ink-skærm.

Softwaren kører indtil videre kun under Windows, men en Mac-version skulle være på vej.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere