Shg-krise bekymrer kunder

Krise får hardware-entusiaster til at diskutere Shg. Det er tegn på usikkerhed hos kunderne, siger detailekspert, der anbefaler Shg at gå i dialog med kunderne for at undgå myter.

En række Shg-kunder ærger sig over betalingsstandsningen hos onlineforhandleren Shg og er kommet med kommentarer til virksomheden. Det sker hos onlinenyhedssiden newz.dk, der skriver nyheder til computerentusiaster. Her er der siden krisen blev kendt i går, tirsdag kommet over 70 indlæg til nyheden om betalingsstandsningen. Flere indlæg spørger, hvad der vil ske med varer, de har bestilt og om reklamationsretten, hvis en vare går i stykker.

»Shg's betalingsstandsning er noget, der interesserer vore læsere,« siger webredaktør Peter Rechnagel fra newz.dk.

De fleste læsere af news.dk er hardware-entusiaster og Peter Rechnagel mener, at debattråden er forholdsvis lang i betragtning af, at det gælder en erhvervsnyhed, som gamere generelt ikke er interesserede i.

Kommunikationskonsulent Bjarke Svendsen, der formidler gode råd om detailhandel fortæller, at onlinekunder er »relativt konservative« med hensyn til hvilke butikker de vil handle i. Med internettet skaber kunderne sammen en opfattelse af virksomhedens brand. Det gælder specielt for Shg, som han beskriver som en specialiseret it-forretning.

»Shgs kunder er mere engageret i deres computerbutik end gennemsnitsdanskeren,« siger Bjarke Svendsen.

Han forklarer, at reaktionen er tegn på kundernes usikkerhed på, hvad der vil ske med både virksomheden og de penge, der har lagt for varekøb. Den usikkerhed er ikke god for Shg og virksomheden skal derfor sørge for at gå i dialog med kunderne.

»Virksomheden skal gå i dialog med deres kunder og sørge for at slå de myter ihjel, der måtte opstå,« siger Bjarke Svendsen, Retail Institute Scandinavia.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere