Columbus IT vækster 21 procent i første halvår

Columbus IT holder fast i sidste års overskud og skruer op for forventningerne til 2007. Navisionprodukterne er højdespringer med 57 procents vækst.

Efter en årrække med underskud fik konsulent- og softwarehuset Columbus endelig vendt regnskabet til et plus i 2006. Den gode udvikling fortsætter, og i de første seks måneder af 2007 øgede Columbus IT sin omsætning med 21 procent til 441 millioner kroner. Samtidig fik selskabet et resultatet før skat på ni millioner kroner.

Det får nu Columbus til at opjustere sine forventninger en anelse til hele 2007, hvor det regner med at få en omsætning på 870-890 millioner kroner og et driftsresultatet på op til 40 millioner kroner.

Det er især Columbus IT afdeling for Microsoft Dynamics NAV der er vokset. Efterspørgslen efter Dynamics NAV er steget med 57 procent. Sammen med Dynamics AX udgør de to produktgrupper 88 procent af den samlede Columbusforretning.

Columbus IT er ikke kun en nordisk forretning. Kun hver tredje, 162 af 441 ansatte findes i de nordiske lande. Resten findes i Vest- og Østeuropa samt Amerika. De udenlandske datterselskaber er også godt med i væksten. Især Columbus IT's datterselskaber i Holland, Storbritannien, Rusland og USA havde det godt og fik et salg, der var større end året før.

Selv om regnskabssystemet Axapta har en del år på bagen er det stadig populært. Og ikke bare i Danmark. Efter at Axapta blev købt af Microsoft går det nu under navnet Dynamics AX. Columbus IT havde i første halvår en omsætning på systemet på 166 millioner kroner, mens Columbus IT kun solgte Dynamics AX produkter og ydelser for 93 millioner kroner i Norden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere