Artikel top billede

Krav om fængsel til tidligere Compare Support-direktør

Skattesnyd og svindel for millioner kan koste den tidligere direktør i Compare Support, Kim Mikkelsen, flere års fængsel.

Efter mere end to års efterforskning er anklagemyndighedenved Københavns Vestegns Politi nu klar til at føre straffesag mod den tidligere direktør i det krakkede servicefirma Compare Support, Kim Mikkelsen.

Kim Mikkelsen er tiltalt for groft skattesvig for 7,4 millioner kroner. Desuden mener anklageren, at Kim Mikkelsen sammen med sin kone Lone Mikkelsen, som var ansat som regnskabschef i Compare Support, har misbrugt selskabets penge til at betale private rejser, smykker, parfume og en række andre varer for i alt 725.000 kroner.

Anklageskriftet består i alt af 51 forhold, som er foregået over en periode fra december 2003 og frem til kort før Kim Mikkelsen blev bortvist fra Compare Support i april 2007.

Anklageren i sagen, politiassesor Anja Liin, siger til CRN, at hun endnu ikke lagt sig fast på , hvor stor en straf, hun vil kræve i sagen. Straframmen for groft skattesvig går op til otte års fængsel, men ifølge CRNs oplysninger står Kim Mikkelsen til at få et sted mellem to og tre fængsel, hvis retten kender ham skyldig. Også Lone Mikkelsen står til en tur bag tremmer på op mod ti måneder, hvis hun findes skyldig.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til anklagerne fra hverken Kim eller Lone Mikkelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere