Skelbæk ny nordisk chef for Symantec

Efter halvandet år som dansk chef for Symantec rykker Jan Skelbæk nu et skridt op ad og bliver direktør for Norden og Baltikum.

Det er med ambitionen om at amputere end del af indholdet i jobbet, at Jan Skelbæk har sat sig i stolen som direktør for Norden og Baltikum hos Symantec. Han mener nemlig, at mere ansvar bør fordeles ud på landecheferne.

I første omgang bliver Jan Skelbæk ved med at være både chef for Symantec i Norden og Baltikum, samtidig med at han bibeholder sit ansvar for Danmark.

»Hvis vi får lavet organisationen om, så der bliver fordelt mere ansvar ud til de enkelte lande, så vil det måske kunne lade sig gøre at kombinere stillingen som dansk chef med det nordiske chefansvar,« siger Jan Skelbæk.

Skelbæk afløser Torgny Gunnarsson, der er rykket op i hierakiet hos Symantec. Han er blevet chef for Symantec i Nordeuropa, det vil sige England, Irland, Norden og Baltikum.

Skelbæk blev derfor tilbudt stillingen som direktør for Norden og Baltikum. Han fortæller at en klart medvirkende årsag til at han har valgt at tage udfordringen op, er at han i foråret i en periode overtog et midlertidig ansvar for Symantec i Norge.

»For mig svar det en god oplevelse. Jeg synes det var spændende at kunne komme ind og påvirke en organisation positivt. Hvis det ikke havde været for den oplevelse havde jeg nok takket nej til jobbet som nordisk chef,« siger han.

Skelbæk fortsætter med at være chef for Danmark og Norden frem til 1. april, hvor et nyt regnskabsår begynder. Derefter bliver det afgjort, om han fortsætter med at have det danske ansvar sideløbende med det nordiske, eller om han helt skal hellige sig Norden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere