Artikel top billede

Om få dage åbner Danmarks største og vigtigste cloud- og AI-festival: Tag med og bliv fuldt opdateret

Fra morgen til aften sætter Computerworld over to dage lup på clouden og belyser den fra alle sider til Danmarks største cloud-festival. Der er gratis adgang, og programmet er tætpakket. Skal du med?

Der er kun få dage til, at Computerworld slår dørene op for Danmarks største cloud-festival, hvor vi over to dage retter lyset mod clouden med et stort antal oplæg, udstillere og debatter.

Vi slår dørene op for den store Cloud & AI Festival onsdag 18. september og torsdag 19. september i Tap1-hallen i København, som fra morgen til aften kommer til at syde og boble af præsentationer, talks, keynotes, udstillere og meget andet.

Alt kommer til at handle om clouden - med overordnet fokus på, hvordan du sikrer, driver, optimerer og udvikler de for netop din virksomhed bedste og mest effektive cloud-løsninger til den bedste samlede pris.

Som vi alle nok ved, er clouden et kompleks område. For via cloud-løsninger kan man i dag få adgang til et hav af teknologier, som kan sammensættes på kryds og tværs.

Skal du have fuldt udbytte, kræver det er solidt overblik over både værktøjer og løsninger samt hvordan du tackler leverandørerne, der i clouden jo styrer både opdaterings-frekvenser og afregningsmodeller.

Alt dette kan du få på Cloud & AI Festival 2024.

Det omfattende program byder på præsentationer og talks om vigtige cloud-elementer som

- Infrastruktur.

- Datacentre.

- Integrationer.

- Licenser.

- Leverandør-styring og - samarbejde.

- ‘Rightsizing’ af dit cloud setup.

- Bæredygtighed.

- Compliance.

- Sikkerhed.

- Outsourcing.

- AI.

- og meget andet.

og det er i alle tilfælde til både private og offentlige virksomheder.

Ikke mindst fremkomsten af AI har i den seneste tid været brændstof under et helt nyt spring fremad i cloud-udviklingen, hvor nye muligheder for teknologisk udvikling og for at give konkurrenterne baghjul har vist sig.

Du vil på Computerworld Cloud & AI Festival også høre bud på den retning, som clouden vil udvikle sig i i de kommende år - og hvad du især bør være opmærksom på.

En perlerække af topspeakere fra den it-verdenens øverste hylde står klar på festivalens scener. Og flere tusinder gæster har allerede meldt deres ankomst.

Og vi håber, at også du vil med.

Se programmet, talerne og de mange aktiviteter på Computerworlds Cloud & Festival 2024 - og tilmeld dig gratis, hvis du vil med: Se program og tilmeld dig Cloud & AI Festival 2024.