DSI har spændt katapulten

2005 var med et overskud på knap 220.000 kroner et hæderligt år for DSI Data. Men skjult bag tallene ligger tusindvis af timer brugt til udvikling af nyt produkt.

DSI Datas direktør Holger Harvey Hansen er godt tilfreds med 2005/06-overskuddet på 220.000 kroner før skat. Tallene er måske ikke imponerende, men til gengæld har DSI Data brugt sidste regnskabsår til at forberede og understøtte en god vækst fremover.

»Det er svært at være pessimistisk. Vi har meget at lave, og vi er et stykke foran vores budget, der faktisk lægger op til en pæn vækst,« siger Holger Harvey Hansen.

Samtidig forventer DSI-direktøren også meget arbejde i forbindelse med et udviklingsprojekt, der blev udført sidste år.

»Vi har smidt tusind-vis af timer i nyt projekt, som giver os masser af arbejde i år. Det vil være med til at sikre, at det nuværende regnskabsår bliver godt,« siger han.

Fordi DSI Data er selvfinansierede og ikke har gæld, vil arbejdet kunne ses på bundlinien.

»I modsætning til mange andre, så har vi valgt at køre vores udvikling over driften. Derfor har vi heller ikke værdisat arbejdet i 2005. Det er måske lidt konservativt, men sådan foretrækker vi at gøre det,« siger Harvey Hansen.

I tal har DSI Data i 2005/06 haft en bruttofortjeneste på 19,6 millioner kroner mod 20,5 millioner kroner i 2004/05. Overskuddet blev på 218.000 før skat mod 765.000 året før.




IT-JOB

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Cyber Security Konsulent

Norli Liv og Pension

Brænder du for IT-udvikling…?

Netcompany A/S

IT Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere