Zitech udskiller Mediacenter-afdelingen

Siden den officielle lancering af Zitechs Medie Center #1 har virksomheden døjet med levering og senest droppede producenten al markedsføring af produktet. Men nu mener Zitech at have en holdbar løsning klar.

Knap et år efter lanceringen er det stadig ikke lykkes Zitech at få leveringen af virksomhedens Media Center til at fungere. Derfor prøver computerproducenten nu at gå nye veje for at styr på logistikken.

Hele afdelingen for Zitechs Media Center 1# er blevet lagt ind under et nyt selskab og fremover skal forretningen styres af Jacob Ringgaard, der er tidligere marketingsdirektør.

»Vi mener, vi er nød til at dele forretningen op, så vi kan sikre, at der er 100 procent fokus på media centret,« fortæller Jakob Ringgaard.

Zitech lancerede mediacentret med store armbevægelser i september 2005. Men der opstod hurtigt store problemer med at få satsningen ud til kunderne. I marts i år stoppede virksomheden så med markedsføringen af produktet, men flere kunder venter stadig på produkter bestilt tilbage i begyndelsen af 2006.

»På grund af leveringsproblemerne har vi måtte sætte alt på vent. Vi stoppede markedsføringen og trods flere henvendelser har vi heller ikke taget nogle forhandlere ind, fordi vi ville undgå at få flere utilfredse kunder,« fortæller den nyslåede direktør.

Den nye virksomhed hedder Ehomevision og Jacob Ringgaard er godt i gang med at sætte forretningen op. Den fremtidige levering skal sikres gennem en nyopbygget servicekanal. Selskabet har opbygget kontakt til en række udenlandske underleverandører og ifølge direktøren vil Ehomevision kunne klare efterspørgslen.

»Vi har netop indgået en aftale med en stor europæisk forhandler, og i den kommende tid skal vi have valgt en forhandlermodel på det danske marked,« fortæller administrerende direktør Jacob Ringgaard.

Zitechs hovedkontor er placeret i Allerød, hvor virksomheden også producerer computere. En del af samlingen af mediacentrene vil stadig foregå i Allerød.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere