Basware får stor ordre

Finske Basware, der etablerede sig herhjemme sidste år, har fået, hvad virksomheden selv beskriver som en stor ordre hos den danske udvikler af udstyr til satellitkommunikation, Thrane & Thrane.

Der er indgået aftale om Baswares software til elektronisk fakturabehandling. Systemet integreres direkte med Thrane & Thranes ERP-system Baan og behandler fremover alle indkomne fakturaer elektronisk, oplyses det.

I stedet for at sende fakturaer manuelt frem og tilbage mellem de forskellige personer, der henholdsvis tager imod fakturaen, kontrollerer den, godkender den, betaler den og til sidst arkiverer den, styres behandlingen nu elektronisk rundt mellem personerne via firmaets eget e-mail-system.

BasWares system blev valgt i konkurrence med en række andre produkter. I valget lagde Thrane & Thrane stor vægt på, at BasWare er en velkonsolideret international virksomhed, der har et gennemtestet produkt, som har været på markedet i mange år.
 
»Det er uhyre vigtigt, at leverandøren af de systemer, som får indflydelse på hele vores administration, også er at finde på markedet i fremtiden. Ellers er investeringen spildt. Som virksomhed vil vi ikke løbe nogen risiko på det punkt. Samtidig skal det også tilføjes, at BasWare præsenterede den bedste løsning og den, der var mest fremtidssikret,« fortæller Svend Åge Lundgaard Jensen fra Thrane & Thrane.

Siden opstarten på det danske marked i april 2002 har selskabet indgået aftaler med virksomheder som Rockwool, Debitel, HTH og Vest-Wood.
 
"Der er stor konkurrence på markedet - blandt andet efter pengeinstitutternes indtog på markedet. Men det er meget tilfredsstillende for os fortsat at vinde kontrakterne med de store selskaber foran konkurrenterne. Vores software giver hurtigt betydelige besparelser for kunderne, og derfor oplever vi, at der stadig er en stor interesse for at investere i elektronisk fakturabehandling trods de svage internationale konjunkturer. Vi er i kontakt med en lang række potentielle kunder og er desuden i afgørende forhandlinger med flere store virksomheder med over 500 ansatte i den finansielle sektor, som overgår til elektronisk fakturabehandling inden for de kommende måneder,« fortæller Carsten Jensen, administrerende direktør i BasWare Danmark.

I årets første kvartal fortsatte BasWare sin hastige vækst. I forhold til samme periode året før øgede selskabet omsætningen med godt en tredjedel til 40,4 millioner kroner. Samtidig øgede BasWare antallet af ansatte i Danmark fra ni til 11, oplyses det.

BasWares målsætning i Danmark er at få fat i kunder med en omsætning på over 100 millioner kroner og over 100 ansatte, som håndterer over 15.000 fakturaer om året. Typisk er det virksomheder, som er blandt de 500 største i Danmark.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere