IT2Trust startede med lille underskud

Sikkerhedsdistributøren It2trust fik i deres første regnskabsår et underskud på 300.000 kroner og en bruttoavance på fem millioner kroner.

Der er tilfredshed hos den nystartede sikkerhedsdistributør It2trust. Siden starten i november 2005 har Brøndby-firmaet fået 11 distributionsaftaler for sikkerhedsprodukter. På trods af uro i direktørstolen og et underskud på 300.000 kr i det første regnskab, der netop er blevet fremlagt, ser It2trust nu mod de andre nordiske lande.

It2trust blev startet af en gruppe medarbejdere, der brød ud af Swan. I starten blev firmaet ledet af Peter Boll i en overgangsperiode, indtil Dennis Wøldike på grund af en konkurrenceklausul kunne overtage chefstolen. Da Dennis Wøldike endelig kunne komme til, varede det kun seks måneder, inden han på grund af forskellige opfattelser af personlige og ledelsesmæssige »værdier« forlod virksomheden. Efter bruddet kom Peter Boll tilbage i direktørstillingen.

Regnskabet viser en bruttoavance på fem millioner kroner.

»Resultatet er fornuftigt, når man tager i betragtning, at vi som ny virksomhed startede fra bunden uden en eksisterende kundebase, havde ti medarbejdere fra første dag, er på et konkurrencepræget marked og har nedskrevet alle virksomhedens investeringer i IT-udstyr i det første regnskabsår,« siger administrerende direktør Peter Boll fra It2trust A/S.

For indeværende regnskabsår forventer han sorte tal på bundlinjen og en noget større omsætning, svarende til et bruttoresultat på mindst otte millioner kroner.

Peter Boll siger selv, at It2trusts styrke er, at de ikke bare driver en traditionel distributionsforrretning, hvor man fokuserer på uddannelse af forhandlerne, men i stedet støtter op omkring forhandlerene i selve salgsfasen.

»Vi deltager sammen med forhandleren i møder hos slutkunden. Det er forhandleren, der sælger, mens vi hjælper med rådgivning,« siger Peter Boll.

Firmaet distribuerer omkring et dusin sikkerhedsprodukter. Peter Boll siger, at den tætte kontakt til brugerne betyder, at It2trust har en god fornemmelse for kundernes behov og derfor har nemmere ved at tage nye produkter ind.

»Fordi vi har fokus på slutkunderne, giver det os en kortere tid til markedet,« siger han.

Der er hverken udsigt til opkøb eller nye agenturer. Næste skridt bliver at udvide de danske agenturer til at dække de andre nordiske lande.

»I dag kommer 90 procent af vores forretning fra Danmark, men vi dækker hele Norden og forventer at udvikle en større nordisk forretning senest næste år,« siger Peter Boll, der er parat til at åbne kontorer i Sverige og Norge, når lejligheden byder sig. Han vil dog ikke sætte en dato på, men tror, det tidligst vil ske om et halvt år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere