Pladsen for trang hos Shg

For trange forhold tvinger onlineforhandleren Shg til at flytte pc-produktionen og dele af administrationen til andre lokaler knap en kilometer væk.

Trange lokaler og for mange ansatte får nu Shg til at sende 11 ansatte til en ny adresse. I alt seks kontorfolk og fem montagemedarbejdere, med ansvar for opbygning af pc'er er flyttet ind i en bygning på Axel Kiers Vej i Århus.

Bygningen blev tidligere brugt af Multimedia-Experten, indtil Shg sidste år overtog den skrantende virksomhed. Under fagforeningen 3F's blokade mod Shg dette efterår, blev adressen på Axel Kiers Vej brugt som omlastningsstation for vareleverancer til onlineforhandleren.

For to uger siden flyttede kontoransatte og teknikere så ind på adressen, der ligger kun 900 meter fra Shgs hovedadresse.

Shg holder stadig fast i planerne om en ombygning af hovedbygningen.

»Men det tager tid,« erkender økonomichef Eskild Jensen fra Shg, »når der både skal laves arkitekttegninger, indhentes byggetilladelser og laves aftale med byggefirma.«




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere