Midt-data: Vi er åbne for køb og opkøb

Direktør for Midt-data, Allan Carøe Sørensen, vil gerne gerne indgå aktivt i konsolideringen og vil ikke afvise, at Midt-data kunne være købsobjekt for store nordiske spillere.

De store netbutikker fra Norge og Sverige, Komplett og Dustin, rasler med sablerne og bebuder, at de er på vej ind på det danske marked. Dustin har åbenlyst nævnt opkøb som en mulighed. Allan Carøe fra onlinebutikken Midt-data fortæller, at han vil være åben over for købstilbud.

»Vi er meget åbne. Vi købte jo PC-netto i foråret. Vi er klar til at være med, hvis der er lignende butikker, som er interesseret i at blive overtaget. Hvis Dustin eller Komplett skulle have lyst til at købe os, er de også meget velkomne til at ringe,« siger Allan Carøe Sørensen, der er direktør for Midt-data.

Carøe tvivler på, at Komplett og Dustin ville kunne lykkes på det danske marked uden at købe en spiller op.

»Konkurrencen er benhård på det danske marked. Jeg tror ikke, at de kan bide sig fast uden lokal forankring,« siger Midt-data-direktøren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere