Dustin giver grønt lys for aggressiv Computerstore

Computerstore vil fordoble sælgerstyrken i løbet af de næste otte måneder. De skal skubbe erhvervskunder ind i onlinebutikken. Direktør overvejer at gå ind på privatmarkedet.

Få dage efter svenske Dustin købte sig ind i Computerstore, melder Computerstores direktør Lars Bräuner, at han vil tage markedsandele fra konkurrenterne. Om tre uger starter 14 nye account managere hos Computerstore. Dermed kommer antallet op på 70 hoveder. I løbet af de næste otte måneder skal tallet vokse til 100. Det er næsten en fordobling på otte måneder.

Computerstores planer står på salg, der skal skaffe større omsætning. I de næste 12 måneder er der ikke udsigt til opkøb af konkurrenter på det danske marked.

»For det danske marked skal der være organisk vækst. Der er ikke yderligere opkøb i kikkerten,« siger Lars Bräuner, Computerstore.

Hvis han kan bestemme, vil væksten gå ud over konkurrenterne, der efter Lars Bräuners udsagn har det skidt og får det endnu værre fremover. De skal nu skal afgive markedsandele til Computerstore.

»Vores konkurrenter er pressede og har underskud. Vi tager 20 procents vækst på et marked, der kun vokser tre-fem procent.«

Hidtil har Computerstore satset på at skubbe erhvervskunderne ind i webbutikken. Hvor Dustin bruger en forbrugerstrategi, hvor kataloger og webbutikken skal trække kunder til, vil Computerstore blive ved med at få kunder ved hjælp af account managere, der giver en udstrakt service til kunderne.

Men strategien kan ændre sig. Med Dustin i ryggen overvejer Lars Bräuner nu at gå ind på privatmarkedet. Han nævner specifikt, at shg.dk vil opleve et pres. De to virksomheder ligger ligger bogstavlig talt på hver sin side af Michael Drewsens Vej i Århus med kun 78 meter i mellem dem. Hvis kursskiftet bliver en realitet, vil det være startskuddet til en gadekrig i Århus.

»I løbet af det næste halve års tid, vil vi overveje, om vi vil skal lave en webbutik, der henvender sig til private. Med en meget store indkøbsvolumen i ryggen, vil vi blive en voldsom konkurrent til shg.dk,« siger Lars Braüner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere