Michael Dahl til tops i F-Secure

F-Secure forfremmer dansk landechef til ansvarlig for et marked der omfatter en tredjedel af jordens befolkning.

Sikkerhedsfirmaet F-Secure har udnævnt Michael Dahl til regionsdirektør. Han får fremover ansvaret for F-Secures operationer i en lang række europæiske lande samt hele Østeuropa, Mellemøsten, Afrika og Sydamerika.

Michael Dahl har hidtil været dansk landechef og med forfremmelsen får han ansvaret for F-Secures markeder i lande med i alt to milliarder indbyggere. Dermed har han i princippet udvidet sit ansvarsområde med en faktor 300 i forhold til størrelsen af det danske marked.

Det er første gang, at F-Secure placerer stillingen som regiondirektør udenfor Finland, og det får Michael Dahl til at vurdere, at finnerne har tillid til den struktur, der er på plads.

»Jeg regner ikke med at have søvnløse nætter, for jeg har gode teams til rådighed og skal ikke selv have direkte kontakt til alle forhandlere,« siger Michael Dahl.

Til at starte med har han meldt ud, at han vil stramme op på den kommunikation der skal ske i alle de mange lande, som han får ansvaret for, dog med behørig hensyntagen til lokale forskelle.

I sit nye job vil han få op til 100 rejsedage årligt, og den nye regionsdirektør fortæller, at han ikke er uvant med at fungeret internationalt, da han tidligere har arbejdede for Panasonic.

»Jeg vil mene, at mit nye job får mig op i internationale omdrejninger igen,« siger han.

Michael Dahl fortsætter som dansk landechef og til at aflaste sig, skal han ansætte en kanalsalgsansvarlig der skal arbejde med det danske marked og give Michael Dahl tid til at fokusere på ledelsen af de internationale markeder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere