Guiness afviser Sarah Janes rekord

Selv om australske Sarah Jane slog alle rekorder og blev downloadet 2.5 millioner gange på 24 timer nægter Guiness at optage hende i sin rekordbog.

Selv om lystige undersvende downloadede 2.5 millioner billeder af den australske skuespiller, sangerinde og model Sarah Jane, får hun ikke æren af at se sit navn på tryk i Guiness Rekordbog. Guiness nægter nemlig at anerkende rekorden, skriver nyhedstjenesten Ananova.


- Det er hverken muligt at verificere de rapporterede tal, eller at finde en brugbar metode til optællingen. Derfor bliver der ingen verdensrekord, siger en talsmand fra Guiness til nyhedstjenesten.


Afgørelsen er en skuffelse for Sarah Jane, der har brugt månedsvis til at forberede rekordforsøget. Gennem hele juni turnerede den australske model for at gøre reklamer for rekordforsøget, der løb af stabelen den 1. august. Blot glemte hun at få Guiness velsignelse til forsøget.


(Kilde: Ananova)


Relaterede nyheder:

  • Kvindekamp: Verdens mest downloadede kvinde




  • Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Advania Danmark A/S
    Hardware, licenser, konsulentydelser

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere