Hvad betyder Asshat-MILF-Troll-Twatdangle?

Man skal være vaks ved havelågen, hvis man skal følge med i ny slang på nettet. Derfor er ComON klar med en ny ordbog.

Selv om det kun er de færreste, der bryder sig om at blive omtalt som en fucktard-fanboy-milf-commentard-asshat, så er der nok ikke mange, der ved, hvad svadaen egentlig betyder.

ComON har samlet nogle af de nyeste fraser i folkets sprog og er klar med en forklaring.

Asshat - Asshat kommer af det engelske udtryk, at "having ones head up ones ass", altså at have sit hoved oppe i sin bag. Hvis man har sit hoved dér, så er det naturligt, at det omkringliggende er en hat og deraf udtrykket Asshat.

En lang række af de nye ord er sammentrækninger af ordet retarderet og andre ord.

Celebutard - Ordet Celebutard er opstået i kølvandet på stjerner som Paris Hilton og Britney Spears. Det er en sammentrækning af ordene Celebrity og Retard, altså kendis og retarderet, og henviser til en dum berømthed.

Commentard - er en kommentator, ofte læsere der kommenterer artikler eller blogs, der fremstår en anelse retarderet i sin egen selvovervurdering. Er en sammentrækning af commentator og retard.

Freetard - Freetards ses oftest i open source og Linux ghettoerne og på torrent-sites. En freetard er en person der konstant fortæller om Linux' herligheder på trods af dets minimale del af markedet. En freetard kan også være en pirat, der praler af at underminere film- og musikindustrien.

Fucktard - er en sammentrækning af "fucking retard". Fucktard bliver ofte brugt i forbindelse med præsident George W. Bush jr. Deraf videreudviklingen "fucktard Contest" som er slang for valgdagen i forbindelse med amerikanske præsidentvalg.

iTard - en iTard er en person der tror, at iPod er navnet på mp3-afspillere og derfor siger ting som "sådan en iPod har jeg aldrig set". Sekundært om personer der bruger iPods til at symbolisere deres individualisme sammen med de 100 millioner andre, der gør det samme.

Fanboy - er fanatisk optaget af et produkt eller mærke. Fanboyism opstår ofte, når to produkter eller mærker er i kamp. Man finder mange Apple, Playstation, Nintendo og Linux fanboys, mens der er færre Microsoft og Dell fanboys.

Meh - udtrykker, at man er totalt ligeglad.

Milf - er en sammentrækning af "moms I like to f...". Altså mødre en person ønsker intimitet med. Bruges om kvinder mellem 35 og 55 år.

Man kan i øvrigt stemme på hviket af disse og udtryk som
Pwned, Troll, Turdspurt, Twatdangle, Twat-O-Tron og Wikifiddler, der er det bedste.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere