Konsulentfirma går mod den negative strøm

Konsulenthuset Devoteam, det tidligere Fischer & Lorenz, gik frem på det danske marked sidste år. Blandt andet de offentlige kunder har sikret vækst og et overskud på syv millioner kroner.

Devoteam, det tidligere Fischer & Lorenz, kom styrket ud af sidste år, der efterlod en række andre konsulentvirksomheder inden for IT med blødende sår.

Devoteam Fischer & Lorenz A/S Årsregnskab
Millioner kroner2000/2001 (18 mdr.)1999/2000 (12 mdr.)
Omsætning98,751,6
Resultat af primær drift (EBIT)10,11,4
Resultat før skat 9,60,9
Resultat6,80,5
Egenkapital8,71,9
Antal ansatte6865
Franske Devoteam købte tidligere i år Siticom Group, der i forvejen havde opslugt Fischer & Lorenz, og de danske konsulenter leverer varen til deres nye ejere.

Overskuddet blev syv millioner kroner, en klar fremgang i forhold til den halve million i forrige regnskabsår. Seneste regnskabsår omfatter 18 måneder, og omsætningen landede på 99 millioner kroner. Det er en stigning på 27 procent, når der er korrigeret for den længere regnskabsperiode.

Administrerende direktør Niels Korsholm forklarer selv fremgangen med, at Devoteam besidder kompetence inden for både managementrådgivning og de meget tekniske IT-dyder, og det er i kombinationen af de to, at værdien for kunderne opstår.

Det gælder særligt for de offentlige kunder, som udgør 60 procent af Devoteams danske omsætning. Sidste år hjalp det selskabet godt på vej, at der var så stor fokus på digital forvaltning, ligesom sundhedssektoren ? trods kritikken af de manglende, elektroniske patientjournaler ? lagde en del penge i kassen.

Niels Korsholm oplyser, at Devoteam også vokser inden for sikkerhed - endda så hurtigt, at det kniber med at finde kvalificerede medarbejdere - samt inden for IT- og telesystemer til call centre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere