WorldComs europæiske salg styrtdykker

WorldCom kan ikke vinde nye kunder i Europa, så længe det amerikanske moderselskab er i betalingsstandsning, og derfor står gribbene nu parat til at overtage de europæiske datterselskaber.

Kunderne vil ikke handle med et selskab, hvis ejere er i økonomisk uføre. Det må WorldComs europæiske datterselskaber sande, efter det amerikanske moderselskab for et par uger siden gik i verdens største betalingsstandsning.

Ifølge Financial Times er WorldComs europæiske salg faldet med 50 procent, siden skeletterne begyndte at rasle ud af skabet i USA, hvor to tidligere WorldCom-direktører nu er arresteret for at have pustet regnskaberne op.

- Vi vil altid have fald i salget i juli og august, men ikke så stort et fald. Kunderne er mindre tilbøjelige til at indgå aftaler med os, sagde direktøren for WorldCom International, Lucy Woods, ifølge den britiske finansavis i weekenden på en konference med sine betroede medarbejdere.

Hun tilføjede, at de eksisterende kunder tilsyneladende tager situationen mere roligt og i hvert fald ikke endnu er begyndt at flygte fra selskabet.

WorldCom har tidligere afvist at sælge sit internationale selskab, hvis største værdi ligger i Europa, fordi det er en af de få forretningsenheder med vækst. På den anden side bruger den 3,8 milliarder kroner om året. Da WorldComs økonomi er stærkt presset, så er der gang i spekulationerne om et frasalg.

Ifølge Financial Times har de første gribbe meldt deres interesse for godbidderne. Investeringsfondene Kohlberg Kravis Roberts og Carlyle Group er ligesom British Telecom interesseret i dele af netværket.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere