Telmore rentabel på to år

Lavpris-teleselskabet Telmore forventer at tjene 20 millioner kroner i år. Ikke blot på driften, men på bundlinien før skat. Dermed opvejes sidste års underskud på 20 millioner kroner. Årsag: Kunderne strømmer ind, taler meget og bliver hos selskabet, når de først er kommet ind.

Dystre forudsigelser om den lille opkomling på det danske telemarked, Telmore, lader til at blive gjort til skamme.

Discount-selskabet, der ikke længere er så lille endda, forventer nu et plus på bundlinien før skat i 2002 på 20 millioner kroner, oplyser direktør Frank Rasmussen til Computerworld Online.

Dermed begynder aktionærerne bag selskabet at tjene penge efter blot to år. Regnskaberne viste i 2000 et underskud på fire millioner kroner og sidste år et minus på 20 millioner kroner.

Hvor stor omsætningen er, forbliver Telmores hemmelighed.

Ambassadører

Til gengæld er Telmore tæt på at runde 150.000 kunder, hvoraf mange ifølge Frank Rasmussen hører til blandt de flittigste brugere i markedet og samtidig er meget loyale, da meget få kunder forlader Telmore, når de først er kommet ind i folden.

- Vi har en masse ambassadører siddende, der fortæller venner og bekendte om vores koncept, og det giver hele tiden nye kunder, siger Frank Rasmussen.

Den store vækst gør dog ikke pladsen for trang i lokalerne i Taastrup. Ved løbende at effektivere vil Telmore undgå at ansætte flere medarbejdere end de 30, der er beskæftiget i dag.

I stedet skal det samme antal medarbejdere betjene betydeligt flere kunder, lyder budskabet fra Frank Rasmussen.

Telmore A/S - Årsregnskab
Millioner kroner2001
Bruttoavance11,6
Resultat af primær drift (EBIT)-19,6
Resultat før skat -19,7
Resultat-19,7
Egenkapital-14,3
Antal ansatte20
Bolchebutik
Telmore tjener desuden penge på en netbutik, der sælger mobiltelefoner, MP3-afspillere og andet udstyr, omend omsætningen ikke når de store højder:

- Det er en bolchebutik ved siden af alt det andet, men den giver overskud, og derfor beholder vi den, siger Frank Rasmussen.

Han har tidligere mere end antydet, at Telmore ikke på længere sigt kan stå alene, og at teleselskabet Telia ville være en oplagt køber af Telmores store kundekartotek.

De spekulationer vil Frank Rasmussen ikke uddybe nærmere:

- Men for selskabets og kundernes skyld vil det ikke være naturligt for os at være alene, siger han.


Vil du vide mere om Telmore?
NewsScanner overvåger 300+ medier
Prøv gratis i 30 dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere