Oracle sagde farvel til København

OracleWorld kunne torsdag eftermiddag sige farvel og tak til København og Bella Center efter fire hektiske konferencedage. Vi kiggede forbi, netop som det hele var ved at blive pakket sammen.

Blikket er sat på uendeligt hos de udmattede udstillere, der torsdag sidst på eftermiddagen vandrede mod udgangen med deres transportkasser på hjul.

OracleWorld er slut, og de sidste deltagere, udstillere og medarbejdere siger farvel og tak til København og til Bella Center.

I alt nåede 9.500 deltagere at registrere sig til konferencen, men der er kun få er tilbage, mens de sidste foredrag afvikles før klokken 16.

- Mange har forsøgt at om-booke deres fly, men alle afgange ud af Kastrup Lufthavn er lige nu fuldstændig udsolgt, fortæller en overmåde glad Camilla Kampmann, nordisk marketingdirektør for Oracle.

Glæden skyldes, at de amerikanske Oracle-folk aldrig har oplevet en så flot og gennemført konference i Europa, og dem er der trods alt afholdt nogle stykker af gennem tiden.

Højt tempo

- Bella Center har været en ufattelig professionel samarbejdspartner, og jeg har straks lagt billet ind på en ny Oracle-konference, selvom der nok går nogle år, før vi får lov igen, tilføjer Camilla Kampmann.

De deltagere, som Computerworld Online når at tale med, har også kun ros til arrangementet.

- Tempoet har været højt, men jeg har fået, hvad jeg kom efter, fortæller Johan Sundqvist fra Stockholm, der slet og ret kom for at blive klogere på Oracles produkter.

Sammen med mange andre deltagere fremhæver han festen onsdag aften i Forum, hvor 4.000 mennesker deltog for at spise og lytte til Brødrene Olsen, Caroline Henderson og Safri Duo.

OracleWorld blev også præget af de VM-kampe, der blev transmitteret på storskærme rundt omkring i Bella Center, og som også indgik som tema hos flere af udstillerne.

- Så det blev en god blanding af faglighed og fodbold, bemærker Camilla Kampmann.

Facts om OracleWorld

  • OracleWorld var den hidtil største Oracle-konference i Europa.
  • Der var 9.500 registrerede deltagere.
  • 2.250 partnere.
  • Over 100 udstillere.
  • Over 200 journalister og analytikere.
  • Der var udrullet 18 kilometer netværkskabler
  • 20.000 har set foredrag m.v. på OracleWorld Online
  • Der er spist seks tons mad.
  • Kort varsel på syv måneder
    Også de ansvarlige i Bella Center er tilfredse med den måde, opgaven med Oracle blev løst på.

    Normalt bookes den type arrangementer mellem et og tre år i forvejen, men i dette tilfælde fik centeret først den endelige bekræftelse for syv måneder siden. Det har givet sved på panden:

    - Men Oracle har sin egen konferenceafdeling, som rejser rundt i verden kun for at lave denne type arrangementer, så de ved godt, hvad de vil have, siger chefkoordinator Michael Andersen, der et kvarter i lukketid fortsat er udstyret med trådløst headset med permanent kontakt til nøglemedarbejdere rundt omkring i de store bygninger.

    Nu skal han i gang med at planlægge den store Microsoft-konference, der afholdes i Bella Center i efteråret og ventes at tiltrække næsten lige så mange deltagere som OracleWorld.

    - Vi kan i hvert fald se, at investeringen sidste år i et bredbåndsnet over hele Bella Center har været rigtig, for det er et meget vigtigt salgsargument i forbindelse med konferencer af denne karakter, siger Michael Andersen.

    Han glæder sig også over, at hotelkapaciteten i København nu har nået et niveau, hvor man kan indkvartere adskillige tusinde gæster uden problemer - de sidste tilmeldte måtte dog indlogeres i Roskilde.

    Uden for centeret kører taxier i pendulfart til og fra lufthavnen. Mange københavnere har nu lært Oracles navn at kende. Men gad vide, hvor mange der ved, hvad Oracle egentlig laver?


    Vil du vide mere om Oracle?
    NewsScanner overvåger 300+ medier
    Prøv gratis i 30 dage.




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Hewlett-Packard ApS
    Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

    På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

    04. september 2024 | Læs mere


    Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

    For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

    18. september 2024 | Læs mere


    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere